Меню сайту

Нові користувачі
daria14sp
Користувачі
11.04.2024
tim
Користувачі
02.04.2024
Марina
Автори робіт
26.03.2024
Zaituna
Користувачі
24.03.2024
vasylko777
Користувачі
22.03.2024
Чи даєте Ви хабарі викладачам?


аватар
Гордій Ірина Володимирівна

Рейтинг: 10
Блажевич Юлія

Рейтинг: 16
аватар
Фера Жанна Петрівна

Рейтинг: 10
аватар
Гарус Марина Василівна

Рейтинг: 10
аватар
Солодун Анна Олегівна

Рейтинг: 10
аватар
Височин Марія Анатоліївна

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Автоматизація технологічного процесу виготовлення майонезу
Тип: Курсова | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництвДодано: 06.01.2023

технологія та організація приготування страв згідно з меню
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 15.01.2022

«Аналіз техногенної небезпеки резервуарного парку хімкомбінату"
Тип: Курсова | Категорія: Системи технологійДодано: 22.12.2019

Організація неофіційного бенкету з нагоди випускного балу на 100 персон (на прикладі ресторану «Братіслава»)
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 13.04.2019

Дослідження процесу піноутворення під час виробництва бісквітного тіста
Тип: Курсова | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництвДодано: 19.02.2019

торт Шварцвальський (шоколадний бісквіт з вершковим кремом з вишнями)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 24.11.2016

ПРИГОТУВАННЯ РОЗСОЛЬНИКА ТА БАТОНІВ
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 18.06.2016

Класичні і сучасні технології супів на прикладах закладів ресторанного господарства Львова.
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 27.05.2016

Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини.
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 26.05.2016

Особливості використання пектинів у харчуванні людини.
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 26.05.2016

Гарячі змішані напої
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 30.09.2015

Спектрофотометричний метод визначення білка в молоці і молочних продуктах
Тип: Курсова | Категорія: Системи технологійДодано: 08.05.2015

Функціональні групи в'язальних машин
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 19.04.2015

Технологія збереження газу у скрапленому вигляді
Тип: Реферат | Категорія: Системи технологійДодано: 13.03.2015

Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 27.01.2014

Технологічна схема виробництва пива
Тип: Звіт з практики | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництвДодано: 02.01.2014

Технологія приготування виробів з заварного тіста
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: трубочка вафельна з начинкою, вафельні перекладанці, торт вафельний
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Приготування холодних страв з риби - асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Приготування холодних рибних страв і закусок: риба заливна з гарніром, асорті рибне, смажена риба під маринадом
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Приготування страв із субпродуктів: язик відварний з соусом, печінка по-строгановському, нирки по-російському
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Приготування страв з припущеної риби: риба припущена з соусом біле вино, філе з риби фаршироване, щука фарширована
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Приготування смажених страв з яєць: омлет натуральний, омлет змішаний з м’ясними продуктами, омлет фарширований овочами або грибами
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Приготування м’ясних холодних страв: асорті м’ясне, паштет із печінки, м’ясо заливне
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Обслуговування на тему кава-брейк
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 01.01.2014

Система технологій – тести (МАУП)
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 20.12.2013

Система технологій (МАУП)
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 20.12.2013

Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 22.09.2013

Правила та техніка подачі чаю, кави, какао, шоколаду
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 22.09.2013

ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ХОЛОДНОГО ЦЕХУ В РЕСТОРАНІ
Тип: Курсова | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництвДодано: 05.09.2013

Особливості страв Туркменістану
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.09.2013

Вплив етнічної кухні Іспанії на світову кулінарію
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.09.2013

Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 21.05.2013

Політологія – контрольна робота № 1
Тип: Контрольна робота | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 29.03.2013

Технологія приготування, подавання супів-пюре
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 29.03.2013

Приготування та подавання свинини тушкованої з капустою і картоплею; рулету бісквітного «Екстра»; оселедцю з цибулею; бульйону з м’ясними ку
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.03.2013

Бездріжджове тісто та вироби з нього
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 28.01.2013

Технологія приготування холодних страв і закусок з субпродуктів українскої кухні
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 17.12.2012

Технологія приготування страв української кухні - перець фарширований по-домашньому, гриби в сметані, капуста фарширована
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 17.12.2012

Технологія приготування страв із запеченої риби української національної кухні
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 17.12.2012

Технологія приготування страв з тушкованого м’яса з овочами (печеня по-київськи; печеня по-домашньому; печеня по-кримські)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 17.12.2012

Технологія приготування страв з м’яса дрібними шматками
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 17.12.2012

Технологія приготування салатів-коктейлів з овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.11.2012

Технологія приготування та використання білих та червоних соусів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 19.11.2012

Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби осетрових порід
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 19.11.2012

Технологія приготування плюшки
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 19.11.2012

Технологія приготування батону міського
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 19.11.2012

Супи-пюре, холодні і солодкі супи
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 19.11.2012

Приготування заправних супів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 19.11.2012

Технологія приготування холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 19.11.2012

Мембранні методи розділення
Тип: Реферат | Категорія: Аналітична хіміяДодано: 24.10.2012

Історія виробництва пива
Тип: Контрольна робота | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництвДодано: 16.09.2012

Чому я не люблю хімію
Тип: Наукова стаття | Категорія: Загальна та теоретична хіміяДодано: 06.08.2012

Чому я не люблю хімію
Тип: Наукова стаття | Категорія: Загальна та теоретична хіміяДодано: 06.08.2012

Технологія приготування батону міського
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 13.07.2012

Розробка технологічного процесу приготування страв з відварного м’яса
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 13.07.2012

Прийом "Бенкет-чай"
Тип: Контрольна робота | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 04.06.2012

Торт "Монастирська ізба"
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 04.06.2012

Технологія приготування м'яса
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 03.06.2012

Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 03.06.2012

Прийом "Сніданок"
Тип: Контрольна робота | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 03.06.2012

Періодична таблиця елементів Менделєєва
Тип: Шпаргалка | Категорія: Загальна та теоретична хіміяДодано: 20.05.2012

Особливості санаторно-курортного харчування
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.05.2012

ХАРЧУВАННЯ ВАГІТНИХ І МАТЕРІВ, ЯКІ ГОДУЮТЬ ГРУДЬМИ
Тип: Наукова стаття | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.05.2012

Дослідження можливості використання вегетаріанських раціонів в повсякденному харчуванні”
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 11.05.2012

Харчові добавки
Тип: Наукова стаття | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 11.05.2012

Оздоровче харчування
Тип: Книга | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 11.05.2012

Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 11.05.2012

Технологія виготовлення білково-повітряного тіста з наповнювачами та тістечка повітряного "Лада"
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 27.04.2012

Технологія виготовлення бісквітного тіста основним способом та торта бісквітного "Ювілейний альбом"
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 27.04.2012

Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості бутербродів і фірмових закусок
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 27.04.2012

Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості: салатів-коктейлів і фірмових салатів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 27.04.2012

Приготування заправних супів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.03.2012

Приготування страв з сиру
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.03.2012

Приготування та подавання страв з птиці
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.03.2012

Технологія приготування гарячих страв
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.03.2012

Технологія приготування прозорих супів. Супи із концентратів та напівфабрикатів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.03.2012

Технологія приготування страви з птиці куряче філе в беконі з пікантною начинкою з яблук та родзинок
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.03.2012

Технологія приготування та відпуск холодних супів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.03.2012

Приготування холодних страв з утворенням желе.
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 04.03.2012

Холодні страви і закуски з риби і морепродуктів.
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 04.03.2012

Холодні страви і закуски з риби і рибних продуктів.
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 04.03.2012

Заварний напівфабрикат.
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 04.03.2012

Прийом "Келих вина"
Тип: Контрольна робота | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.02.2012

Тушкована качка
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.02.2012

Сировинні продукти одержані при переробці нафти. Фізико-хімічна характеристика. Оцінка застосування
Тип: Курсова | Категорія: Системи технологійДодано: 25.02.2012

Роль білків, яєць, формування їх технологічних властивостей
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.02.2012

Прийом-вечеря
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.02.2012

Курка фарширована смажена
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.02.2012

Щука фарширована
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.02.2012

Проблеми паливно-енергетичної системи. Переваги та недоліки при створенні штучного палива
Тип: Реферат | Категорія: Системи технологійДодано: 25.02.2012

Технологія забезпечення якості напівфабрикатів, страв з борошна: вареників, пельменів, налисників, лапші та інших
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.02.2012

ХАВВ, Варіант №27, Система технологій, №3916
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 23.02.2012

Український гуманітарний ун-т, Варіант №1, Системи технологій, №3867
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 20.02.2012

Вимоги до якості коктейлів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 30.01.2012

Страви з осетрової риби
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 30.01.2012

Запечені страви зі свинини і телятини
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 30.01.2012

Запечені мясні страви.
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 30.01.2012

Технологія приготування страв з яєць
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 27.01.2012

Технологія виробництва плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 13.01.2012

Технологія приготування страв з фаршированих овочів, правила подачі та вимоги до якості
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 22.12.2011

Технологія приготування та подавання солодких і молочних супів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 15.12.2011

Технологія приготування та відпуск страв з макаронних виробів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 15.12.2011

Технологія приготування страв зі смаженої риби (риба смажена з цибулею по-ленінградські, риба смажена у тісті, зрази донські)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 15.12.2011

Технологія приготування страв зі смажених овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Технологія приготування та подавання солодких і молочних супі0
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна (вареники, галушки)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Тверді та сичужні сири
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Страви зі смаженої риби (риба смажена з цибулею по-ленінградські, риба смажена у тісті, зрази донські)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Страви з припущеної риби
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Приготування та подача страв з тушкованих овочів: кабачки тушковані з картоплею, голубці українські, перець фарширований по-домашньому
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Приготування страв із запеченої риби: риба запечена з яйцем, солянка з риби на сковороді, риба запечена з помідорами
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Приготування страв зі смаженого м’яса: бефстроганов, шашлик з яловичини, піджарка
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Кекси
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Шаруваті коктейлі
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Характеристика довгих змішаних коктейлів типу хайбол, колінз, фіз
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Характеристика груп пообідніх коктейлів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Технологія приготування коктейлів на основі вина
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Технологія приготування змішаних напоїв на основі рому
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Технологія приготування змішаних напоїв на основі пива
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Технологія приготування безакогольних змішаних напоїв. Напої типу Айс-крім, санді, шербет
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Приготування прикрас, гарнірів, топінгів до змішаних напоїв
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Приготування змішаних напоїв на основі горілки
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Підготовка робочого місця бармена
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Лікери
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Лід – основний супутній компонент при приготуванні коктейлів. Правила приготування та зберігання льоду
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Дати характеристику біттерам. Їх хімічний склад, живильні властивості і використання при приготуванні коктейлів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Віскі. Їх основні сорти, хімічний склад, особливості технології виробництва
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Вечірні коктейлі на базі джину, горілки, рому, бренді
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Ароматичні модифікатори та їх використання при приготуванні коктейлів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Аперитиви. Товарна характеристика коктейлів-аперитивів на міцно алкогольній основі та на базі ароматизованих вин
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 14.12.2011

Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 17.11.2011

Характеристика групових змішаних напоїв; напої на компанію. Напої групи «Ег-ног», «Пунш», «Крюшон», «Глінтвейн»
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 04.11.2011

Приготування та подача страв з тушкованого м’яса (вертуни переяславські, душенина поспільна, свинина тушкована з капустою та яблуками)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 03.11.2011

Коктейлі-диджестиви, характеристика групи коктейлів типу сауер, шейк, свізл
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 03.11.2011

Зустріч Нового року на 25 осіб
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 02.11.2011

Обробка сг птиці та дичини
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 02.11.2011

Медичний коледж, Варіант №1, Техніка лабораторних робіт, №3246
Тип: Контрольна робота | Категорія: Загальна та теоретична хіміяДодано: 18.10.2011

Медичний коледж, Контрольна №1, Неорганічна хімія, №3245
Тип: Контрольна робота | Категорія: Загальна та теоретична хіміяДодано: 18.10.2011

Черкаський кооперативний коледж, Варіант №1, Хімія, №3191
Тип: Контрольна робота | Категорія: Загальна та теоретична хіміяДодано: 16.10.2011

Технологія приготування страв з картоплі
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 16.10.2011

Запечені мясні страви.
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 29.09.2011

Запечені страви зі свинини і телятини.
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 29.09.2011

Приготування кулінарних страв з осетрової риби.
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 29.09.2011

КНАУ, Варіант №1, Системи технологій, №2893
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 24.09.2011

Приготування солодких страв у барі-ресторані
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 22.09.2011

Приготування бенкетних холодних закусок
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 22.09.2011

Технологія приготування холодних супів,солодких супів
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.09.2011

Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 17.09.2011

Київ, Варіант №1, Системи технологій, №2784
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 14.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №74, Системи технологій, №2238
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №69, Системи технологій, №2237
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №64, Системи технологій, №2236
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №61, Системи технологій, №2235
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №57, Системи технологій, №2234
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №47, Системи технологій, №2233
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №28, Системи технологій, №2232
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №10, Системи технологій, №2231
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №9, Системи технологій, №2230
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №03, Системи технологій, №2229
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №87, Системи технологій, №2228
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №47, Система технологій, №2227
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №27, Система технологій, №2226
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

ЄУФІМБ, варіант №13, Система технологій, №2225
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 07.09.2011

Виготовлення вапна ( Изготовление извести )
Тип: Курсова | Категорія: Системи технологійДодано: 03.08.2011

Вода, ее умягчение. Подготовка сырья для переработки. Потоковые технологические процесы. Задача
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологійДодано: 03.08.2011

Очистка воды
Тип: Реферат | Категорія: Системи технологійДодано: 03.08.2011

ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.07.2011

ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ МАСОВОГО ХАРЧУВАННЯ
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.07.2011

ОБРОБКА ОВОЧІВ І ГРИБІВ
Тип: Лекція | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.07.2011

Кубинська та мексиканська кухні
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 20.07.2011

Технологія приготування та відпуск страв з сирих та варених овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та способи подачі чаю, кави та какао
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування салату рибного та тістечка бісквітного з масляним кремом
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та відпуск страв з продуктів моря
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Холодні страви та закуски з яєць і сиру
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Холодні рибні страви та закуски
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Характеристика основних напоїв, що використовують як зм'якшуюче-згладжуючий компонент для змішаних напоїв
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування, оформлення та подавання страв з риби та морепродуктів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування фраппе
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування тортів з пісочного тіста
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання яєчні
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання холодних страв та закусок з субпродуктів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання супів-пюре
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання страв з тушкованих овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання страв з бобових
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання сирників
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання піци
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання картопляних супів з крупою
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання довгих змішаних напоїв (хайбол, ріккі, баки, коллінзи, фіси)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та подавання вьязких каш
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та відпуску страв з птиці
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та відпуску страв з птиці (курчата з яблуками у сметані, плов з птиці, котлета по-київськи)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та відпуск фірмових салатів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та відпуск страв із субпродуктів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування страв з рибної котлетної маси
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування страв з м'ясної котлетної маси
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, закуска курка в торбі)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Зірочка, м’ясні косички)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування рулету з маком
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування пуншів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування напоїв на основі джину
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування напівфабрикатів з котлетної маси (рибної)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування листкового тіста
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування кондитерських кремів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування коктейлів-аперитивів на основі коньяку
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування коктейлів групи фліп
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування капусняків
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування і подавання вареників з сиром
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування дріжджового опарного тіста та булочки цукрової з нього
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування довгих змішаних напоїв групи куллер
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування глінтвейну
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

ТЕХНІКА ПРИГОТУВАННЯ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВІСКІ
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Страви зі смажених овочів у фритюрі
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Страви з натуральної січеної маси
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування холодних страв та закусок
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування тортів із бісквітного тіста
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування та подавання страв з субпродуктів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування та подавання страв з припущених овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування та подавання розсольників
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування та подавання заправних супів (солянки)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування та подавання вареників з грибами
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування та відпуск страв зі смажених овочів основним способом
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування та відпуск страв зі смажених овочів основним способом
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування та відпуск страв з макаронних виробів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування та відпуск страв з варених овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування страв з тушкованих овочів (овочі тушковані (рагу з овочів), голубці з картоплею, перець, фарширований по-домашньому)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування страв з макаронних виробів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування страв з бобових
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування сиропів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Приготування коктейлів-джулепів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Подача та форма нарізання овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Оформлення, приготування та подача коктейлів-аперитивів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Організація обслуговування споживачів у ресторані
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Організація обслуговування у ресторанах
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Організація обслуговування в закладах громадського харчування. Правила подачі гарчих страв та закусок
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Організація банкету з частковим обслуговуванням офіціантами
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Обслуговування відвідувачів в закладах ресторанного господарства на прикладі тратторії
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Натуральні виноградні вина
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Коктейлі-аперитиви
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Довгі змішані напої групи шпріцер
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Довгі змішані напої групи хайбол
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Бісквітне тісто та вироби з нього
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Cтрави зі смажених овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Cтрави з котлетної маси
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 10.06.2011

Технологія приготування та прикрашання весільного короваю
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 08.06.2011

Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, фарширована качка)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 08.06.2011

Технологія приготування кондитерських напівфабрикатів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 08.06.2011

Технологія приготування здоби Виборгської
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 08.06.2011

Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв - 1
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування, подавання смажених та запечених страв з сиру
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування, оформлення та подавання страв, гарнірів з варених овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування, оформлення та подавання страв з свіжих овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування, оформлення та подавання страв з оселедців
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування, оформлення та подавання страв з бобових
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування, оформлення та подавання салатів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування холодних страв
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування та подавання гарнірів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування страв з птиці
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування солодких та молочних супів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування пряника дорожнього, пряника глазурованого, коржика цукрового
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування і оформлення та подавання страв із котлетної маси м’яса
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування і оформлення та подавання страв із запечених яєць
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування і оформлення та подавання страв зі смажених овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування і оформлення та подавання смажених страв із яєць
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Страви української національної кухні. Тушковані м'ясні страви: верещака, шпундра, свинина тушкована з капустою і яблуками
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Страви з сиру - пудинги, запіканки
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Спланувати роботу кондитерського цеху по виготовленню тістечок (“Картопля”, “Картопля глазурована”, “Барильце глазуроване”) 120 кг в зміну
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

РОМ
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Приготування та подача напівфабрикатів з борошна (вареники, пельмені, галушки)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Приготування та подавання страв зі смажених у фритюрі овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Приготування страв та закусок з овочів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Оформлення, приготування та подача коктейлів
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Організація роботи бармена
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Міцні алкогольні напої на основі фруктів і ягід
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Макаронні вироби та страви з них
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Кулінарний розруб, виділення частин, сортування, призначення яловичини
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Кріплені вина
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Коньяк
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Коктейлі диджестиви (вершкові, шаруваті, типу сауер)
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Довгі змішані напої
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Диджестив
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Джин
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Абсент. Історія. Виготовлення та класифікація. Вживання. Способи подачі
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 05.06.2011

Технологія приготування запечених рибних страв
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 03.06.2011

Смажені та запечені страви з яєць та яєчних продуктів
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.03.2011

Ядерна хімія
Тип: Реферат | Категорія: Аналітична хіміяДодано: 25.03.2011

Загальні властивості неметалів, неорганічні матеріали та їх застосування в техніці
Тип: Реферат | Категорія: Аналітична хіміяДодано: 25.03.2011

Технологія виготовлення йогурту "Чудо" (2,5% жирності)
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 25.03.2011

Технологія хлібопекарського виробництва
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчуванняДодано: 12.02.2011

Вуглецеві нанотрубки
Тип: Курсова | Категорія: Аналітична хіміяДодано: 15.12.2010

Хімічні зв’язки в твердих тілах
Тип: Реферат | Категорія: Аналітична хіміяДодано: 15.06.2010







Форма входа Реєстрація
Запам'ятати мене Забув пароль ?
Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3609
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3609
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.