Меню сайту

Нові користувачі
daria14sp
Користувачі
11.04.2024
tim
Користувачі
02.04.2024
Марina
Автори робіт
26.03.2024
Zaituna
Користувачі
24.03.2024
vasylko777
Користувачі
22.03.2024
Ти користуєшся WEBMONEY?


аватар
Нехаєнко Ліза Володимирівна

Рейтинг: 10
аватар
Любов Олександрівна

Рейтинг: 10
аватар
Чернова Олена Сергіївна

Рейтинг: 10
Потапенко Інна Миколаївна

Рейтинг: 10
аватар
Андрій Олександрович

Рейтинг: 10
Наталія М. Б.

Рейтинг: 16

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Аналіз втрат від браку


Курсова
K-18845

Вступ
Розділ 1 Теоретичні аспекти оцінки втрат від браку підприємства
1.1. Сутність і види браку на підприємстві
1.2. Методи аналізу браку на підприємстві та оцінка якості продукції
1.3. Методи запобігання браку за результатами аналізу
Розділ 2 Практичні засади оцінки втрат від браку на підприємстві
2.1. Організаційно – економічна характеристика підприємства
2.2. Оцінка якості продукції підприємства
2.3 Оцінка втрат підприємства від браку
Розділ 3 Шляхи зниження браку підприємства
Висновки
Список використаної літератури
Зниження сукупної величини витрат шляхом оптимізації різних її складових, пов'язаних із задоволенням певних одиничних суспільних потреб, — важливе джерело підвищення економічної ефективності вживання продукції в народному господарстві.
Співвідношення якості і вартості виступає початковою основою для визначення економічної ефективності засобів виробництва. Остання росте тоді, коли зростання споживацьких властивостей відбувається швидше за зростання витрат на виготовлення і вживання продукції.
Вдосконалення методів оцінки ефективності суспільного виробництва і засобів праці неминуче підводить до необхідності переваги споживацької значущості засобів праці над оцінкою їх кількості.
Забезпечення високого рівня стабільної якості продукції не виключає важливість зниження виробничих витрат на одиницю продукції. Проте програми зниження витрат виробництва повинні виходити з необхідності такої модернізації і раціоналізації виробництва, при яких би здешевлення продукції не приводило б до вимушеного порушення вимог проектно-конструкторської і технологічної документації.
Основними видами дiяльностi ВАТ "Золотоношам'ясо" є закупiвля та переробка усiх видiв худоби (виробництво м'яса), виробництво напiвфабрикатiв, фiрмова торгiвля продукцiєю власного виробництва. Виробництво будь-якого виду цiєї продукцiї є перспективним і сезоннiсть не впливає на техпроцес виробництва.
Всю продукцiю ВАТ реалiзує в Українi, основними клiєнтами є : ТОВ "Бон-Ексiм" фiлiя №1,ТОВ "Бон-Ексiм", ТОВ "Продконтракт".
Аналіз сортності продукції ВАТ «Золотоношам’ясо» показав, що найбільшу питому вагу усього товарного випуску має продукція вищого ґатунку – 43%, та першого сорту – 40,24%.
Проведений аналіз показав, що планові втрати від низької якості продукції склали 12380,00 тис грн., а фактичні 14402,00 тис грн. При цьому коефіцієнт сортності по плану склав 83,35 %, тобто план по сортності не виконано на 16,65 %. Бачимо, що збільшення фактичного випуску продукції за рахунок продукції низької якості приніс втрати доходу у розмірі 14402,00 тис. грн. за вересень 2009 р.
Аналіз також показав високий рівень браку на підприємстві, в тому числі невиправного. Отже, підприємству необхідно знизити обсяг браку за рахунок впровадження нового обладнання на підприємстві.
Перелік табличного і графічного матеріалу:
Рис.1.1 Алгоритм розрахунку комплексного показника якості
Таблиця 2.1 Основні показники діяльності ВАТ «Золотоношам’ясо»
Таблиця 2.2 Оцінка основних показників ліквідності підприємства
Таблиця 2.3 Показники фінансової стійкості ВАТ “Золотоношам’ясо”
Таблиця 2.4 Хімічний зміст ковбасних виробів
Таблиця 2.5 Аналіз сортності продукції ВАТ «Золотоношам’ясо» в 2010 році
Таблиця 2.6 Загальний аналіз сортності по ковбасних виробах 2010 р.
Таблиця 2.7 Аналіз сортності ковбаси “докторська” за вересень 2010 р.
Таблиця 2.8 Розрахунок коефіцієнта сортності
Таблиця 2.9 Оцінка втрат від браку
Таблиця 3.1 Вихідні дані для розрахунку
Ціна

35

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Форма входа Реєстрація
Запам'ятати мене Забув пароль ?
Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3609
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3609
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.