Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №1, Хімія, №3191
Контрольна робота
№ K-11853
1. Людина, представлення гетеротрофного живлення в обміні речовин 2. Вітаміни, розчинні у воді (СР, групи В, РР, Н палтотєлова і ортієва кислота) 3. Записати сумарне рівняння хімічних перетворень моносахаридів при диханні плодів і овочів. Які стадії включає цей процес? Яка енергетика цього процесу? 4. У формуванні смаку і аромату м’яса приймає участь глутомінова кислота, яка утворюється при дезамінуванні глютаміну. Записати хімізм цього процесу 5. Асиміляція і дисиміляція. Дві сторони процесу обміну (кисловально-відновний характер обміну речовин. Баланс позитивний і негативний)обміну речовин 6. Записати сумарне рівняння хімічних перетворень моносахаридів при аеробному диханні плодів і овочів. Яка енергетика цього процесу? Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи