Меню сайту

Нові користувачі
daria14sp
Користувачі
11.04.2024
tim
Користувачі
02.04.2024
Марina
Автори робіт
26.03.2024
Zaituna
Користувачі
24.03.2024
vasylko777
Користувачі
22.03.2024
Ти користуєшся WEBMONEY?


аватар
Квак Артур Васильвоич

Рейтинг: 10
аватар
Юлия Николаевна

Рейтинг: 10
аватар
Федун Ольга Олександрівна

Рейтинг: 10
Блажевич Юлія

Рейтинг: 16
аватар
Негода Інна Іванівна

Рейтинг: 16
аватар
Гловюк Андрій Станіславович

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Громадянин Польщі Кшиловський побудував літальний апарат і вирішив його випробувати. Під час польоту Кшиловський втратив контроль над цим ап


Контрольна робота
K-23436

148. Громадянин Польщі Кшиловський побудував літальний апарат і вирішив його випробувати. Під час польоту Кшиловський втратив контроль над цим апаратом і потрапив на територію Укра¬їни. Намагаючись здійснити посадку, він спрямував його на авто¬мобільну дорогу, по якій рухався автотранспорт. Щоб уникнути зі¬ткнення із літальним апаратом при здійсненні тим посадки, водії автомобілів з’ їжджали з проїзної частини, деякі з них потрапили в аварію і зазнали тяжких та середньої тяжкості тілесних ушко¬джень.
Вирішіть питання про відповідальність Кшиловського.
149. Машиніст Бережний не дочекавшись дозволу на проведення маневрів, привів тепловоз у рух. Помічник машиніста Пшеничний зауважив йому, що він рухається без дозволу і веде тепловоз на за-йняту колію. Не реагуючи, Бережний збільшував швидкість руху. Тоді Пшеничний відштовхнув Бережного від пульту керування і вжив за¬ходів щодо гальмування, однак відвернути зіткнення двох тепловозів не встиг. Тільки після цього він помітив, що Бережний перебуває у стані сп’яніння. Внаслідок зіткнення локомотивному депо було за¬подіяно незначної матеріальної шкоди.
П р и м і т к а. Правила технічної експлуатації залізниць заборо-няють машиністу проводити в рух локомотив без сигналу керівника маневрів, а також зобов’язують локомотивну бригаду забезпечити безпеку проведення маневрів, цілісність рухомого складу.
Вирішіть питання про відповідальність Бережного.
150. Кудинов та Іллясов вирішили помститися обхіднику Солодо-ву і вночі прийшли на колію залізниці, де розкрутили з’єднання колії у двох місцях. Внаслідок цього дрезина, що рухалась на цій ділянці, зазнала аварії, а робітникам Костіну і Гриценко, які їхали в ній, були спричинені тяжкі тілесні ушкодження.
Вирішіть питання про відповідальність Кудинова і Іллясова.
151. Покритов, який перебував у нетверезому стані, не бажаючи йти пішки від станції до свого села, вирішив зупинити потяг на пере¬гоні стоп-краном. Коли потяг, йдучи на великій швидкості, порівняв¬ся з його селом, Покритов, зірвавши стоп-кран, зупинив його. Уна - слідок різкої і непередбачуваної зупинки та сильного поштовху де¬кілька осіб отримали серйозні поранення, а один з пасажирів, через травму від удару головою, загинув.
Вирішіть питання про відповідальність Покритова.
152. За керування мотоциклом у нетверезому стані 20 лютого 2011 р. Кавун був позбавлений права на керування мотоциклом строком на шість місяців. 10 червня 2011 р., перебуваючи в стані сп’яніння, Кавун помітив автомашину, яка стояла на узбіччі дороги, і, скориставшись відсутністю водія, вирішив поїхати на ній у сусіднє село. На шляху руху, перевищивши швидкість, Кавун збив Вікторова, який йшов по дорозі, заподіявши останньому тяжких тілесних ушкоджень.
Вирішіть питання про відповідальність Кавуна.
153. У темний час доби через неполадки системи гальмування та електроживлення автомобіля водій Таранчук, який вимушений був зупинити машину на узбіччі дороги, не включив ні стояночних, ні габаритних вогнів. У цьому ж напрямку рухався вантажний автомо-біль, яким, перебуваючи в стані сп’яніння, керував Сафонов. Ослі-плений світлом зустрічної машини, якою керував Шовкун, Сафонов, не знижуючи швидкості, звернув вправо і зіткнувся з автомобілем Таранчука, внаслідок чого автомобіль було пошкоджено, а сам Таран-чук отримав середньої тяжкості тілесних ушкоджень.
Вирішіть питання про відповідальність Таранчука, Сафонова й Шовкуна.
154. Яковлєв був позбавлений права на керування автотранспорт-ними засобами строком на один рік. Через місяць, влаштувавшись на роботу у лікарню сторожем, Яковлєв повідомив, що він позбавлений права на керування транспортними засобами, але керувати машиною вміє. У зв’язку з тим, що водій машини захворів, завідуючий гаражем Павлюк дозволив Яковлєву перевозити вантаж, але лише на території лікарні. У цей же день, перебуваючи в стані сп’яніння, Яковлєв пере¬вищив швидкість руху під час доставки продуктів з кухні до лікуваль¬ного корпусу, внаслідок чого збив Андронова, заподіявши йому тяж¬ких тілесних ушкоджень.
Вирішіть питання про відповідальність Яковлєва та Павлюка.
155. Карпухов, перебуваючи у стані сп’яніння, самовільно сів у ван¬тажну автомашину водія Зиміна, яка стояла біля будинку, і завів її. У цей час з будинку вибіг Зимін і, скочивши на підніжку, став просити Кар- пухова вийти із автомобіля. Проте останній різко рушив з місця, від чого Зимін не втримався на підніжці й упав під колесо. Побачивши в дзеркало заднього виду, що потерпілий залишився лежати на про¬їжджій частині дороги, Карпухов збільшив швидкість і залишив місце події. Від отриманих тілесних ушкоджень Зимін помер.
Вирішіть питання про відповідальність Карпухова.
156. Красюк, який раніше працював машиністом, знаходячись у стані сп’ яніння, вирішив швидше дістатися до потрібної йому станції. З цією метою він, разом зі своїми приятелями Вороніним і Чорновусом, увірвався в кабіну тепловоза і, погрожуючи машиністу тим, що викине його на ходу, сам повів потяг. При цьому Красюк ігнорував вимоги диспетчера щодо швидкості руху та, у подальшому, - негайної зупинки тепловоза у зв’язку із загрозою зіткнення з іншим потягом. Щоб уник¬нути катастрофи, диспетчер припинив рух на ділянці руху тепловоза, яким керував Красюк. На наступній станції злочинці були затримані.
Вирішіть питання про відповідальність Красюка, Вороніна і Чор-новуса.
157. Під керівництвом майстра Торопенка проводився ремонт дорожнього покриття. В один із днів, через технічні причини, одна ділянка проїжджої частини досі не була заасфальтована. При цьому рух транспортних засобів на всій ділянці був поновлений без вста-новлення попереджувальних знаків. Внаслідок попадання колеса автомобіля на незаасфальтовану ділянку стався розрив покришки та камери, через що цей автомобіль перекинувся, а його водій загинув.
Вирішіть питання про відповідальність Торопенка.
158. Василюк та Проценко сіли у маршрутне таксі, що належало приватному підприємству «Х.О.Б.». Дочекавшись виходу із таксі всіх пасажирів, Проценко дістав ножа і, погрожуючи ним водієві Ващен-ко, наказав йому їхати. На виконання вимог злочинців Ващенко їхав із перевищенням швидкості, перетинав перехрестя на червоне світло світлофору, створюючи аварійні ситуації, і врешті зіткнувся із зустріч¬ним легковим автомобілем «Славута». Унаслідок дорожньо- транспортної пригоди водієві «Славути» були заподіяні середньої тяжкості тілесні ушкодження.
Вирішіть питання про відповідальність Василюка і Проценко та визначте, чи підлягає відповідальності Ващенко.
159. Ткаченко повертався на мотоциклі додому і дізнався, що у його приятеля Василюка, який жив неподалік, народився другий син. Не доїхавши додому, Ткачук зупинився і зайшов до Василюка, щоб привітати його. На запрошення випити за здоров’я новонародже¬ного Ткаченко відмовився, оскільки повинен був ще керувати тран-спортним засобом. Але Василюк пообіцяв, що мотоцикл відведе його старший син - 16-річний Олексій. На прохання батька та за дозволом Ткаченка він погодився перегнати мотоцикл на подвір’я Ткаченка. Спочатку він вів мотоцикл, штовхаючи його й не включаючи мотора, а потім завів його і вирішив покататись зі своїм приятелем. Олексій не справився з керуванням і впав у рівчак, унаслідок чого він і його приятель зазнали середньої тяжкості тілесних ушкоджень.
Вирішіть питання про відповідальність Ткаченко і Василюка Олексія.
160. Водій вантажної машини, яка належала місцевій фабриці, Букін виїхав у рейс. Дорогою він посадив у кузов людей, щоб довез-ти їх до залізничної станції, серед яких був його знайомий - Лавров. Останній, не маючи права на управління транспортним засобом, умовив Букіна передати йому керування автомобілем. На повороті Лавров не справився з керуванням, заїхав в кювет, де машина пере-вернулась. Двоє пасажирів, які сиділи в кузові, отримали тяжкі тілес-ні ушкодження.
Вирішіть питання про відповідальність Букіна і Лаврова.
161. Франчук і Борін викрали вночі автомобіль Daewoo Sens D4LЕ500, який стояв на подвір’ї приватного будинку. Покатав¬шись на ньому, вони виїхали за межі міста, зняли з автомобіля магні¬толу, забрали ключі й інші інструменти, а машину спалили.
Вирішіть питання про відповідальність Франчука і Боріна.
162. Працюючи на сільськогосподарських угіддях, тракторист Виноградов, закінчивши роботу, на гусеничному тракторі з плугами вирішив не їхати по дорозі на залізничний переїзд, а перетнути трак-тором залізничну колію, скоротивши шлях додому. На залізничній колії трактор застряг між рейками. В цей час з-за повороту виїхала мотодрезина, яка зіткнулася з трактором, внаслідок чого загинув її машиніст.
Вирішіть питання про відповідальність Виноградова.
163. Карпенко за допомогою лома зламав двері шафи автоблоку-вання залізничної колії. Після цього демонтував і викрав з цієї шафи різного обладнання та приладів на загальну суму до п’ яти неоподат-ковуваних мінімумів доходів громадян. Унаслідок цього з ладу була виведена система автоблокування та сигналізації, виникла небезпека для життя людей, а рух потягів на дільниці було припинено на 8 го-дин.
Вирішіть питання про відповідальність Карпенка.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Форма входа Реєстрація
Запам'ятати мене Забув пароль ?
Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3609
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3609
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.