Меню сайту

Нові користувачі
daria14sp
Користувачі
11.04.2024
tim
Користувачі
02.04.2024
Марina
Автори робіт
26.03.2024
Zaituna
Користувачі
24.03.2024
vasylko777
Користувачі
22.03.2024
Чи даєте Ви хабарі викладачам?


аватар
Василевич Юлія Анатоліївна

Рейтинг: 10
аватар
Штогрін Роман Андрійович

Рейтинг: 10
аватар
Олег Володимирович

Рейтинг: 10
аватар
Великий Олександр Анатолійович

Рейтинг: 10
Мазур Ярослав Вікторович

Рейтинг: 10
аватар
Маценко Назар Вікторович

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Котова та Юхимова визнано винними у тому, що вони, пере¬буваючи у стані алкогольного сп’ яніння, вибили вхідні двері та про¬никли до житла С


Контрольна робота
K-23440

198. Котова та Юхимова визнано винними у тому, що вони, пере¬буваючи у стані алкогольного сп’ яніння, вибили вхідні двері та про¬никли до житла Сохова. Після цього вони нанесли Сохову руками і ногами удари в різні частини тіла, спричинивши легкі тілесні ушко-дження, та вимагали від потерпілого передати їм наступного дня 1000 доларів США що він їм заборгував.
Суд кваліфікував дії Котова та Юхимова за ч. 2 ст. 189 КК України.
Чи вірне рішення прийняв суд? Вирішіть питання про відповідаль-ність Котова та Юхимова.
199. Громадянин Росії Козлов, який проживав у м. Севастополі, був незадоволений політикою України з питання визнання російської мови другою державною. Своє незадоволення він вирішив проявити публічно. Для цього на центральній площі міста він розгорнув та за-кріпив прапор України, біля якого спалив гетьманську булаву, яка традиційно використовувалась у запорізьких козаків як символ влади, та зламав тризуб, який був частиною маскарадного костюму бога Не¬птуна. Ці речі він заздалегідь придбав у магазині сувенірів.
Вирішіть питання про відповідальність Козлова.
200. Керівник міськвиконкому прийняв рішення про 50-відсоткове скорочення штату прибиральниць. Дізнавшись про це прибиральни¬ці наступного дня зранку заблокували зсередини всі вхідні двері міськвиконкому та висунули вимоги про скасування зазначеного рі¬шення. В результаті вказаний дій протягом дня до міськвиконкому не зміг потрапити жодний працівник.
Вирішіть питання про відповідальність прибиральниць.
201. Оскорін, який мешкав у приватному будинку та був сусідом Пикова, вирішив підпалити літню кухню та баню сусіда. Дочекавшись поки сусід з сім’ єю виїхав на відпочинок закордон, Оскорін підпалив будівлі. На попередньому слідстві він заявив, що не міг більше бачи¬ти як сусід, який працював начальником районного відділу міліції «збагачується на чужому горі». Також він пояснив, що претензій до Пикова як до сусіда не має, а вчинене пов’язує лише з посадою та ймовірними зловживаннями з боку Пикова своїми службовими обов’язками.
Вирішіть питання про відповідальність Оскоріна.
202. Довбня захопив та утримував у таємному місці дружину про¬курора міста -Іванова. До останнього Довбня висунув вимогу про надання згоди на одруження між його сином та донькою Іванова. Як виявилося хлопець та дівчина хотіли одружитися, але батько дівчини не давав згоди на їх шлюб. Без цього дівчина не наважувалась на одруження.
Вирішіть питання про відповідальність Довбні.
203. Катречко з метою крадіжки пізно ввечері проник в магазин, але був помічений працівником міліції, який повертався з кіно. На-магаючись уникнути затримання, Катречко кинув в очі працівнику міліції заздалегідь заготовлений тютюновий порошок, що був у ньо¬го в кишені, засліпив переслідувача, але втекти не зміг, тому що був затриманий членами громадського формування з охорони громадсько¬го порядку.
Вирішіть питання про відповідальність Катречка.
204. Куриленко, не маючи запрошення, спробував пройти на при-ватну вечірку в нічний клуб, але працівник позаштатної служби охо-рони Міщенко, який чергував біля входу, не пропустив його. Доче- кавшись закінчення вечора, Куриленко підстеріг Міщенка, коли той йшов додому і, бажаючи помститися, збив на землю, вдарив по об-личчю, заподіявши легкі тілесні ушкодження без розладу здоров’я.
Вирішіть питання про відповідальність Куриленка. Дайте відпо-відь на запитання, чи зміниться кваліфікація дій Куриленка за умови, що вони були вчинені в той момент, коли Міщенко не пропускав Ку-риленка в клуб?
205. Молодший лейтенант міліції Гришин запропонував Фастову, який перебував у фойє кіноконцертного залу в стані сп’яніння, за¬лишити приміщення. Фастов погодився і попрямував до виходу, але потім, вихопивши з кишені фінський ніж, спробував вдарити Гриши¬на в груди. Однак Гришин встиг підставити руку, по якій Фастів і на¬ніс удар. Після цього Фастов ще двічі намагався вдарити ножем Гришина.
Вирішіть питання про відповідальність Фастова.
206. Під час допиту в кабінеті слідчого Ковальов, який перебував у попередньому ув’язненні, побачивши, що слідчий - лейтенант мілі¬ції Фадєєв - складає протокол допиту і за ним не спостерігає, взяв з столу мармурову попільничку, накинувся на Фадєєва і наніс йому удар попільничкою по голові, заподіявши тілесні ушкодження серед¬ньої тяжкості. Скориставшись безпорадним станом Фадєєва, Ковальов знищив протоколи допиту та інші документи кримінальної справи, після чого вискочив у вікно і втік.
Вирішіть питання про відповідальність Ковальова.
207. Говорков, з метою заволодіння табельною зброєю, надав міліціонеру Курасову завідомо неправдиві відомості про місце захо-ваної невідомим зброї. Привівши Курасова в безлюдне місце, Говор-ков вказав на купу листя й сказав що зброя знаходиться під нею. Курасов нахилився, а Говорков скориставшись цим завдав йому удар кинджалом у спину, заподіявши небезпечне для життя поранення. Затим він зрізав кобуру з пістолетом і втік, проте незабаром був за-триманий і притягнутий до кримінальної відповідальності.
Вирішіть питання про відповідальність Говоркова.
208. Гавриленко і Велігура зламали двері й проникли в квартиру Симченка, який перебував у відпустці. Вони забрали звідти холодиль¬ник «Стинол», телевізор і килим, які відвезли на квартиру Гаврилен¬ка. За заявою Симченка проти них було порушено справу за ч.3 ст.185 КК України. Під час досудового слідства виявилося, що холодильник, телевізор і килим були придбані Гавриленком, для його доньки, ще до того, як вона вийшла заміж за Симченка. Згодом дочка Гаврилен¬ка розійшлася з Симченком і повернулася до батьків, але холодильник, телевізор і килим Симченко їй не віддав, незважаючи на неодноразо¬ві вимоги. Тоді Гавриленко забрав майно за допомогою свого сусіда Велігури, якому за це заплатив 50 грн.
Вирішіть питання про відповідальність Гавриленка і Велігури. Дайте відповідь на запитання - як кваліфікувалися б їхні дії, якби холодильник, телевізор та килим належали за правом особистої власності Симченку?
209. Працівники органу внутрішніх справ, діючи відповідно до санкціонованої постанови, прийшли в будинок Шубаріна для про-ведення обшуку. Але Шубарін, який був у нетверезому стані, відмо-вився їх впустити, схопив сокиру, став розмахувати нею, погрожуючи вбивством, намагався вдарити одного з них, ображав нецензурними словами.
Вирішіть питання про відповідальність Шубаріна. Дайте відпо-відь на запитання, чи зміниться рішення задачі за умови, що праців-ники міліції намагались провести обшук без санкції судді?
210. Сіров, який втік із місць позбавлення волі, викрав у свого випадкового знайомого тацю з документами, серед яких був загально¬громадянський паспорт останнього. Сіров самостійно вніс до паспор¬та відповідні зміни і пред’явив його для оформлення спрощеного кредиту, але був викритий.
Вирішіть питання про відповідальність Сірова.
211. Касир комерційної фірми Зубарєва, бажаючи помститися головному бухгалтеру Степанову за критику, викрала з його столу річний баланс та поточні документи. Щоб відвести від себе підозру, вона також забрала і заховала у себе вдома документи зі свого робо- чого столу. Про вчинене вона розповіла сусідці, яка після сварки з Зубарєвою повідомила про обставини зникнення документів у про-куратуру.
Вирішіть питання про відповідальність Зубарєвої.
212. Під час прибирання в квартирі Котова знайшла у себе в спальні вмонтований у спинку ліжка підслуховуючий пристрій. В результаті розслідування, розпочатого по її заяві, стало відомо, що «жучок» був встановлений її чоловіком, Котовим, перед від’їздом до службового відрядження, з метою викрити дружину в передба¬чуваній зраді. Підслуховуючий пристрій було виготовлено і надано Котову його родичем, інженером Смирновим, якому було відомо про наміри Котова.
Вирішіть питання про відповідальність Котова та Смирнова.
213. Гордієвський, раніше судимий за шахрайство, до закінчення строку погашення судимості, придбав форму генерала збройних сил за для того щоб входити у довіру до самотніх заможних жінок й за-володівати їх майном. Користуючись формою він познайомився із Руткіною, яка мала свій магазин, переїхав до неї у будинок. Однак скористатися нагодою не зміг, оскільки був викритий подругою Рут- кіної, яка його добре знала.
Вирішіть питання про відповідальність Гордієвського.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Форма входа Реєстрація
Запам'ятати мене Забув пароль ?
Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3609
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3609
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.