Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №2, Товарознавство непродовольчих товарів, №3161
Контрольна робота
№ K-11822
5. Основи споживання товарів, характер і суть потреб населення у продовольчих і непродовольчих товарах 31. Методи дослідження якості товарів з використанням евристичних способів оцінки 43. Системи класифікації товарів 65. Наведіть 2-3 приклади маркування товарів, до складу яких входять різні харчові добавки 69. Складіть пам’ятку-інструкцію з догляду за трикотажними виробами, виготовленими із бавовняної пряжі Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи