Меню сайту

Нові користувачі
daria14sp
Користувачі
11.04.2024
tim
Користувачі
02.04.2024
Марina
Автори робіт
26.03.2024
Zaituna
Користувачі
24.03.2024
vasylko777
Користувачі
22.03.2024
Скільки буде 2+2 x 2=


аватар
Побережна Тетяна Анатоліївна

Рейтинг: 16
аватар
Гловюк Андрій Станіславович

Рейтинг: 10
аватар
Роман

Рейтинг: 10
аватар
Забава Мирослава Андріївна

Рейтинг: 10
аватар
Волощенко Євген Ігорович

Рейтинг: 10
ЦАП МАР'ЯНА СТЕПАНІВНА

Рейтинг: 16.9

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Якість 24 партій твердого сиру (за 10-бальною шкалою) в залежності від терміну його зберігання характеризується такими даними (табл. 4).


Контрольна робота
K-22687

7. Якість 24 партій твердого сиру (за 10-бальною шкалою) в залежності від терміну його зберігання характеризується такими даними (табл. 4).
Таблиця 4

партії Термін зберігання, місяців Бал якості №
партії Термін зберігання, місяців Бал якості
1 2 6,9 13 1 8,7
2 1 8,4 14 2 7,4
3 1 8,0 15 3 5,0
4 3 6,2 16 1 8,2
5 2 7,1 17 2 6,5
6 3 6,1 18 2 6,7
7 1 8,7 19 1 8,2
8 1 8,2 20 2 6,3
9 3 5,4 21 1 9,1
10 2 6,5 22 2 7,5
11 2 7,3 23 2 6,9
12 3 5,3 24 3 5,8
Користуючись методом аналітичних групувань визначіть залежність якості твердого сиру від терміну його зберігання. Результати групування викладіть у формі статистичної таблиці, проаналізуйте їх і зробіть висновки.

8. За наведеними рейтинговими оцінками комерційних банків міста (табл. 5) виділіть групи банків, для яких характерні:
а) стабільний фінансовий стан (1—2,4 бала); б) фінансові та операційні недоліки у межах допустимого (2,5—3,4 бала); в) серйозні фінансові проблеми (3,5—4,4 бала); г) критичний фінансовий стан (4,5—5 балів). Проаналізуйте таблицю, зробіть висновки.
Таблиця 5

№ з/п Рейтингова оцінка, бали № з/п Рейтингова оцінка, бали
1 2,8 11 3,2
2 1,5 12 2,6
3 3,7 13 2,9
4 2,3 14 5,0
5 1,2 15 2,0
6 4,0 16 4,2
7 3,3 17 2,7
8 2,9 18 3,1
9 4,8 19 5,0
10 2,0 20 3,9
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Форма входа Реєстрація
Запам'ятати мене Забув пароль ?
Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3609
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3609
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.