Меню сайту

Нові користувачі
Maryna
Користувачі
26.02.2021
teddy
Користувачі
24.02.2021
zhyton_1002
Автори робіт
22.02.2021
Moran
Автори робіт
22.02.2021
Max
Автори робіт
19.02.2021
Чи пишете ви самі роботи?


аватар
Копилова Софія Андріївна

Рейтинг: 11
Шамеян Алена Юрьевна

Рейтинг: 11
Тимошенко Яніна Анатоліївна

Рейтинг: 10
Покропивна Тетяна Миколаївна

Рейтинг: 24
Тіхонова Вікторія Андріївна

Рейтинг: 10
аватар
Панишева Л. Ф.

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Управління маркетингом на підприємстві


Курсова
K-16671

Вступ
Розділ 1 теоретичні аспекти управління маркетингом в ринкових умовах
1.1. Суть, зміст і цілі маркетингової діяльності
1.2. Маркетинг як специфічна функція управління
1.3. Структура та функції апарату управління маркетинговою діяльністю
1.4. Технологія маркетингової діяльності
Розділ 2 практичні аспекти управління маркетингом на підприємстві
2.1. Юридичний статус та загальна характеристика Корсунь-Шевченківського плодоконсервного заводу
2. 2 Маркетингові дослідження та їх оцінка
2.3. Застосування маркетингових технологій у роботі підприємства
Розділ 3 розробка рекомендацій щодо застосування маркетингових технологій
Висновки
Список використаної літератури

В умовах формування ринкової економіки всім суб’єктам підприємницької діяльності, включаючи і підприємства харчової промисловості, надається право вибору господарчої діяльності, право вільної конкуренції, встановлення цін та інші права і можливості.
Дослідження ринку харчових продуктів на принципах маркетингу забезпечує інформацію для прийняття керівних рішень. Найбільше значення мають такі характеристики ринку харчової продукції як: рівень конкуренції на ринку; тенденції розвитку розмірів збуту та виробництва; рівень відповідності асортименту та якості харчової продукції щодо потреб різних груп населення.
Ринок харчової промисловості – поняття містке, він має складну внутрішню структуру. Основними його елементами є пропозиція, попит і ціна, між якими в умовах дії різноманітних ринкових механізмів виникає взаємозв’язок.
Механізм розвитку харчової галузі формується та функціонує на принципах пріоритету споживача, який диктує підприємствам – виробникам, що саме необхідно виготовлювати та в якому напрямку вдосконалювати асортимент харчової продукції.
В сучасних умовах розвитку ринку в Україні виробники та продавці харчових продуктів можуть діяти, не боячись відповідальності перед споживачами. Сьогодні, коли ринок харчовових продуктів та інших товарів проявляється, насамперед, стрімким підвищенням цін, виробники не обтяжують себе вирішенням проблем оновлення асортименту, підвищення якості виробленої продукції, а комерційні структури отримують більший прибуток від реалізації імпортних харчових продуктів, які задовольняють потреби найбільш заможної частини населення.
Сучасним підприємствам необхідно займатися питаннями мінімізації запасів до повної відсутності. Природно, що такий порядок вимагає якісно іншого підходу до управління якістю продукції та організації постачань, нових методів вдосконалення виробництва у відповідності з вимогами ринку. Неможливо замінити виробничу чи управлінську ланки, не змінюючи інші. Важливо досягти гармонії на виробництві, максимального рівня його збалансованості.
Гнучкість у керівництві, уміння швидко перегрупуватися, не втратити нові можливості, що з’являються на ринкові, отримують усе більшу значимість.
Потреби, що пред’являються до виробництва, умови господарського середовища, у яких діє підприємство, підвищують роль маркетингу при визначенні конкурентоспроможності та керівництва їм для успішної комерційної діяльності підприємства.
Актуальність проблеми, її практичне та теоретичне значення обумовили вибір теми для написання роботи.
Перелік графічного матеріалу
Рис.1.1. Функціональна структура управління маркетингом
Рис.1.2. Товарно - функціональна структура управління маркетингом
Таблиця 2.1.Сезонна поставка сировини на Корсунь-Шевченківський плодоконсервний завод
Рис.2.3 Технологія виробництва плодово-ягідного соку.
Рис. 2.4 Мікросередовище ПКЗ.
Рис.25. Канали розподілу ПКЗ
Рис. 2.6. Прямий експорт.
Таблиця 2.2. Оцінка рівня конкурентоспроможності
Рис. 3.1. Три рівні товару.
Рис. 3.2. Етап ЖЦТ “Сік березовий”
Рис. 3.3. Графік беззбитковості фруктової продукції
Таблиця 3.1. Заходи по пропаганді Корсунь-Шевченківського
плодоконсервного заводу.
Таблиця 3.2. Вихідні дані вибору газет з ціллю розміщення реклами Корсунь-Шевченківського плодоконсервного заводу.
Таблиця 3.3. Вихідні дані для вибору радіо з ціллю розміщення реклами
Корсунь-Шевченківського плодоконсервного заводу.
Таблиця 3.4.Графік рекламної кампанії.
Таблиця 3.5.Планування цільового прибутку
Ціна

30

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Форма входа Реєстрація
Запам'ятати мене Забув пароль ?
Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3057
Виктория Петровна ID:74
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3057
  • Зареєстрована: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрована: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрована: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Жінка
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрована: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрована: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрована: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Всі партнери




Студенський каталог готових робіт © 2021 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.