Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Задачі, Фінанси підприємств, №3184
Контрольна робота
№ K-11845
Задача № 39
Poзpaxyйте норматив власних оборотних коштів для підприємства громадського харчування на IV квартал, врахову¬ючи такі дані: Таблиця 1 Вихідні дані Показники Значення План товарообороту на IV квартал з продукції власного виробниц¬тва, грн. 40 500 із купованих товарів, грн. 20 800 середні торговельні націнки: на куповані товари, % 40 на сировину і продукти для ви¬робництва, % 35 витрати палива на рік, грн. 54 000 норми оборотних коштів: сировина, незавершене вироб¬ництво і готова продукція, днів 12 куповані товари, днів 10 Паливо, днів 30 гроші в касі і в дорозі, днів 2 планові залишки тари, що підля¬гає поверненню до планових за¬лишків сировини і купованих то¬варів, % 7 норматив власних оборотних коштів та інші активи, грн. 1 500
Задача № 49 Визначте очікуваний прибуток на плановий рік, враховуючи такі дані: Очікуваний випуск товарної продукції за IV квартал по¬точного року становить 10 000 грн. за собівартістю. Фактична рентабельність І кварталу – 23%, ІІ – 23,5 %, ІІІ – 24%. Знижен¬ня собівартості продукції за IV квартал очікується в розмірі 2% проти фактичного зниження за ІІІ квартал. Фактична сума при¬бутку за 9 місяців становила 7300 грн., позареалізаційні ви¬трати – 1000 грн. Визначте очікувану суму прибутку в IV кварталі та за рік.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи