Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Задачі, Фінанси підприємств, №3184
Контрольна робота
№ K-11845
Задача № 39
Poзpaxyйте норматив власних оборотних коштів для підприємства громадського харчування на IV квартал, врахову¬ючи такі дані: Таблиця 1 Вихідні дані Показники Значення План товарообороту на IV квартал з продукції власного виробниц¬тва, грн. 40 500 із купованих товарів, грн. 20 800 середні торговельні націнки: на куповані товари, % 40 на сировину і продукти для ви¬робництва, % 35 витрати палива на рік, грн. 54 000 норми оборотних коштів: сировина, незавершене вироб¬ництво і готова продукція, днів 12 куповані товари, днів 10 Паливо, днів 30 гроші в касі і в дорозі, днів 2 планові залишки тари, що підля¬гає поверненню до планових за¬лишків сировини і купованих то¬варів, % 7 норматив власних оборотних коштів та інші активи, грн. 1 500
Задача № 49 Визначте очікуваний прибуток на плановий рік, враховуючи такі дані: Очікуваний випуск товарної продукції за IV квартал по¬точного року становить 10 000 грн. за собівартістю. Фактична рентабельність І кварталу – 23%, ІІ – 23,5 %, ІІІ – 24%. Знижен¬ня собівартості продукції за IV квартал очікується в розмірі 2% проти фактичного зниження за ІІІ квартал. Фактична сума при¬бутку за 9 місяців становила 7300 грн., позареалізаційні ви¬трати – 1000 грн. Визначте очікувану суму прибутку в IV кварталі та за рік.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи