Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія обслуговування банкетів
Курсова
№ K-1899
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ВИДИ Й ФОРМИ ПРОВЕДЕННЯ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ 1.1. Історія виникнення банкеті 1.2. Види банкетів РОЗДІЛ 2. ПІДГОТОВКА Й ОРГАНІЗАЦІЯ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ 2.1. Планування банкетних заходів 2.2. Правила прийому замовлення 2.3. Правила сервірування столів РОЗДІЛ 3. РОБОТА ОФІЦІАНТІВ У ХОДІ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ 3.1. Правила поведінки офіціантів при обслуговуванні банкетів 3.2. Банкет з повним обслуговуванням офіціантами 3.3. Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами 3.4. Банкет-фуршет 3.5. Банкет-коктейль ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ Додаток 1
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи