Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Перспективні шляхи забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг в готельному господарстві
Курсова
№ K-20945
ВСТУП……………………………………………………………………… РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ……………………………………………………………………. 1.1. Характеристика та особливості готельних послуг………………….. 1.2. Поняття, параметри та умови конкурентоспроможності готельних послуг……………………………………………………………………….. РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «УКРАЇНА»…………………………………………………….. 2.1. Організаційно-економічна характеристика готелю «Україна»…….. 2.3. Причини зниження конкурентоздатності послуг у готелі «Україна»……………………………………………………………………. РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ «УКРАЇНА»………………………………………………………. 3.1. Впровадження нових послуг………………………………………….. 3.2. Роль персоналу у забезпеченні якості готельних послуг та його мотивація……………………………………………………………………. ВИСНОВКИ………………………………………………………………… СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ……………... ДОДАТКИ
Ціна
130
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи