Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ І ПРИЙОМІВ
Реферат
№ K-2151
1. Класифікація бенкетів і прийомів 2. Порядок прийому і виконання замовлень на обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства 3. Підготовка до проведення бенкету 4. Бенкет-фуршет 5. Бенкет-коктейль 6. Бенкет-прийом за типом «шведського столу» 7. Бенкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами 8. Бенкет за столом із частковим обслуговуванням офіціантами 9. Бенкет-чай 10. Обслуговування традиційних свят та свят на честь знаменних дат Список використаних джерел та літератури
Ціна
50.00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи