Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОБСЛУГОВУВАННЯ ГОСТЕЙ НАПОЯМИ
Реферат
№ K-2152
1. Професійні вимоги до персоналу, відповідального за обслуговування гостей напоями 2. Карта вин. Розробка карти вин 3. Основи еногастрономії 4. Рекомендації щодо вживання алкогольних та безалкогольних напоїв 5. Техніка обслуговування гостей напоями
Ціна
50.00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи