Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В БАРАХ
Реферат
№ K-2156
1. Класифікація барів 2. Характеристика приміщень бару 3. Устаткування, посуд, інвентар 4. Характеристика напоїв барної карти 5. Правила подавання напоїв у чистому вигляді 6. Правила приготування та подавання змішаних напоїв 7. Організація робочого місця бармена 8. Підготовка бару до роботи 9. Особливості обслуговування в барах 10. Професійні вимоги до бармена
Ціна
50.00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи