Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В БАРАХ
Реферат
№ K-2156
1. Класифікація барів 2. Характеристика приміщень бару 3. Устаткування, посуд, інвентар 4. Характеристика напоїв барної карти 5. Правила подавання напоїв у чистому вигляді 6. Правила приготування та подавання змішаних напоїв 7. Організація робочого місця бармена 8. Підготовка бару до роботи 9. Особливості обслуговування в барах 10. Професійні вимоги до бармена
Ціна
50.00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи