Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЗАСТОСУВАННЯ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИГОТОВЛЕННІ ЕТНІЧНИХ СТРАВ
Дипломна
№ K-24917
ВСТУП…..……………………………..………………………………….…...…4 РОЗДІЛ 1 СУЧАСНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ У ВИГОТОВЛЕННІ ЕТНІЧНИХ СТРАВ………………………………………………………………….……..……7 1.1. Суть основних новітніх технологій в ресторанному господарстві……...7 1.2. Традиційні та новітні прийоми кулінарної обробки продуктів………….14 1.3. Напрями новітніх технологій в ресторанному господарстві…………..…25 1.4. Особливості національних та етнічних страв української кухні ………..29 1.5. Новітні технології виготовляння страв з підвищеною харчовою та біологічною цінністю…………………………………………………………….34 РОЗДІЛ 2 ДОСЛІДЖЕННЯ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ……………....……...…....37 2.1. Організаційно- управлінські особливості діяльності ТзОВ «Віденська кав’ярня»………………………………………………………………………….37 2.2. Аналіз виробничої програми ресторану «Віденська кав’ярня » визначення шляхів впровадження новітніх технологій………………………43 2.3 Дослідження тенденцій попиту етнічних страв у закладах ресторанного господарства м. Львів…………………………………………………………….50 2.4. Методологія експериментальних досліджень……..…………………...…56 РОЗДІЛ 3 РОЗРОБКА НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЕТНІЧНИХ СТРАВ У ВИРОБНИЧИХ УМОВАХ ТзОВ «ВІДЕНСЬКА КАВ’ЯРНЯ»…………...59 3.1. Обґрунтування вибору інноваційних прийомів у розробці нових технологій традиційних національних страв ……..……………………...…….59 3.2. Розробка нових рецептур традиційних страв національної кухні орієнтованих на сучасні вимоги індустрії гостинності …………….…………71 3.3. Визначення показників якості етнічних страв виготовлених за новими технологіями ………………………………..…………………….……………...75 3.4. Оцінка економічна показників діяльності ресторану «Віденська кав’ярня», ефективність впровадження розробок…………………………83 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ ………………………………………………....92 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………..............94 АНОТАЦІЯ ДОДАТКИ
Ціна
320
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи