Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та відпуск солодких напоїв
Дипломна
№ K-2707
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ РОЗДІЛ 2. ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКИХ НАПОЇВ РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА (ЦЕХ, УСТАТКУВАННЯ, ІНВЕНТАР ТА ІНСТРУМЕНТ) РОЗДІЛ 4. ЗАХОДИ З ОХОРОНИ ПРАЦІ РОЗДІЛ 5. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО РОБОТИ В ЦЕХАХ ВИСНОВОК СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Ціна
100.00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи