Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування страв з сирих та варених овочів (салат «Весна», салат «Вітамінний», салат «Дністер»)
Дипломна
№ K-2709
ВСТУП РОЗДІЛ 1. Характеристика сировини РОЗДІЛ 2. Технологічний процес приготування страв РОЗДІЛ 3. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструмент) РОЗДІЛ 4. Заходи з охорони праці ВИСНОВОК СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Ціна
100.00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи