Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування «Сухар «Ванільний»
Дипломна
№ K-2710
ЗМІСТ І. ВСТУП ІІ. КВАЛІФІКАЦІЙНА ХАРАКТЕРИСТИКА ІІІ. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА 1. Підготовка сировини до виробництва 2. Приготування опари 3. Приготування тіста 4. Формування тістових заготовок 5. Укладання на листи 6. Остаточне вистоювання 7. Змащування яйцем 8. Випікання 9. Вивантажування 10. Охолодження 11. Витримка 12. Нарізання 13. Укладання на под печі 14. Висушування 15. Охолодження 16. Пакування 17. Зберігання 18. Транспортування ІV. ВИДИ СУХАРІВ V. КРОСВОРД VІ. СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ VІІ. ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Ціна
100.00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи