Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування сухарів
Дипломна
№ K-2711
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Характеристика сировини 2.2. Технологія здобних сухарів ІІІ. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ, ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ПРАВИЛА САНІТАРІЇ 3.1. Техніка безпеки під час оброблення тіста 3.2. Техніка безпеки під час випікання виробів 3.3. Забезпечення охорони праці 3.4. Санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва хліба VІСПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ V. ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Ціна
100.00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи