Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
“Звіт про проходження технологічної практики з готельного та ресторанного господарств”
Звіт з практики
№ K-27258
ВСТУП 1.Характеристика підприємства 1.1. Характеристика умов закладу ресторанного господарства для здійснення обслуговування 1.1.1. Організація роботи кондитерського цеху 1.2. Технологія прибиральних робіт в закладі ресторанного господарства 1.3. Технологія обслуговування споживачів 1.4. Інформаційне забезпечення технологічного процесу обслуговування 1.5. Оцінка культури обслуговування і виконання функціональних обов’язків персоналом 2. Індивідуальне завдання ВИСНОВОК СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ Додаток А. Меню Додаток Б. Проаналізовані посадові інструкції
Ціна
250
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи