Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Безпека споживання товарів (МАУП
Контрольна робота
№ K-28053
САЙТ НЕ ПІДТРИМУЄ ТАБЛИЦЬ. ПОВНИЙ ЗМІСТ (З ТАБЛИЦЯМИ) МОЖНА ОГЛЯНУТИ ТУТ http://na-5-5.ru/bezpeka-spozhivannia-tovariv-maup (ЗАХОДИТИ З НОУТБУКУ АБО ПК З ВВІМКНУТИМ VPN)
Практичне заняття 1. Пріоритетні напрями безпеки споживання товарів та послуг за допомогою управління якістю
Питання до практичного заняття
1. Проблема якості продукції на сучасному етапі. 2. Значення та сутність якості. 3. Фактори, що забезпечують якість. 4. Пріоритетні напрями управління якістю в Україні.
Індивідуальні завдання 1. У вигляді таблиці надати визначення термінів та їх формулювання визначення різними авторами
Автор формулювання Термін в галузі якості Формулювання визначення
2. У вигляді таблиці надати визначення і характеристику факторів, що забезпечують якість Фактори, що забезпечують якість Характеристика факторів якості 1. Фактори формування якості 2. Фактори стимулювання якості 3. Фактори збереження якості
3. Підготувати дайджест з проблеми якості продукції та послуг на сучасному етапі в окремо взятій країні (Німеччина, Японія, США тощо)
4. Підготувати доповідь (письмово) за темами: 1) «Проблеми якості продукції та послуг в Україні та можливі шляхи їх розв’язання» 2) «Пріоритетні напрями управління якістю з метою безпеки споживання товарів та послуг в Україні»
Практичне заняття 2. Якісні характеристики товарів 1. Споживні властивості та показники якості товарів. 2. Групи споживних властивостей товарів. 3. Що таке «якість товарів»? 4. Підходи до якості в різних країнах світу. 5. Назвіть основні групи показників якості товарів. 6. Назвіть і охарактеризуйте методи визначення якості товарів. 7. Назвіть способи визна¬чення якості товарів у міжнародній практиці. 8. Назвіть переваги й недоліки методів визначення якості товарів. 9. Якими законодавчо-нормативними актами здійснюється забезпечення якості в Україні?
Практичне заняття 3. КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ З ПОЗИЦІЇ БЕЗПЕЧНОСТІ СПОЖИВАННЯ
Питання до практичного заняття 1. Основні терміни і визначення в галузі контролю якості продукції та послуг 2. Розробка методів контролю якості продукції 3. Методи контролю якості продукції та послуг 4. Розробка системного підходу до контролю якістю продукції
Індивідуальні завдання 1. У вигляді таблиці надати визначення термінів та їх визначення в галузі контролю якості продукції та послуг:
Терміни в галузі контролю якості продукції та послуг Визначення в галузі контролю якості продукції та послуг
2. У вигляді таблиці описати методи контролю якості продукції та послуг:
Методи контролю якості продукції та послуг Характеристика методи контролю якості продукції та послуг
3. На прикладі конкретного підприємства будь-якої галузі економіки описати і охарактеризувати системний підхід до контролю якістю продукції.
Практичне заняття 4. МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ З ПОЗИЦІЇ БЕЗПЕЧНОСТІ СПОЖИВАННЯ
Питання до практичного заняття
1. Проблема якості кондитерських виробів на сучасному етапі. 2. Класифікація кондитерських виробів. 3. Фактори, що забезпечують якість кондитерських виробів. 4. Оцінка якості шоколаду.
Індивідуальні завдання 1. Підготовка реферату і доповіді на тему «Проблема якості кондитерських виробів на сучасному етапі у світі та в Україні» 2. У вигляді таблиці надати і описати класифікацію кондитерських виробів
Група кондитерських виробів Характеристика кондитерських виробів даної групи
3. Оцінка якості шоколаду різних торгових марок
Показники якості шоколаду та вимоги до виробів
Показники якості Вимоги до продукції
Зовнішній вигляд упаковки Цілісність, без пошкоджень, акуратність, естетичність оформлення Маркування Правильність і чіткість маркування, повна інформація для споживача (виробник, штрих-код, відповідність стандарту, знаки відповідності та ін.) Зовнішній вигляд виробу Привабливий, лицева поверхня блискуча, без сіруватого нальоту. Для молочного шоколаду – злегка тускла поверхня Форма Правильна, без деформацій і вад, у вигляді плиток Стан поверхні Поверхня гладка, блискуча (крім молочного шоколаду), з чітким малюнком Консистенція Тверда, шоколад має добре плавитися Структура Однорідна, на зламі - матова Колір Однорідний, коричневий, різних відтінків (для білого - кремовий) Смак і аромат Приємні, ясно виражені, які зберігаються у роті, з приємною гіркотою. Не допускаються сторонні присмаки та запахи, слабкий аромат
Дегустаційний лист органолептичної оцінки якості шоколаду_______________ Дегустатор_________________________________________________________ Оцінка якості здійснюється за 5-бальною шкалою
Показники якості Дані аналізу по зразках № 1 № 2 № 3 Зовнішній вигляд упаковки Маркування Зовнішній вигляд виробу Форма Стан поверхні Консистенція Структура Колір Смак і аромат
Зробити висновок щодо якості оцінюваних зразків шоколаду на відповідність стандарту. Зробити порівняльний аналіз якості досліджуваних зразків шоколаду різних ТМ.
Практичне заняття 5. УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ З МЕТОЮ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ СПОЖИВАННЯ
Питання до семінарського заняття
1. Методи визначення значень показників якості продукції 2. Методи оцінювання рівня якості продукції 3. Об`єктивні методи оцінювання якості продукції 4. Суб`єктивні методи оцінювання якості продукції
Індивідуальні завдання 1. У вигляді таблиці надати перелік показників якості продукції і послуг визначення термінів та їх визначення в галузі контролю якості продукції та послуг
Показники якості продукції та послуг Характеристика показників якості продукції та послуг
2. Охарактеризувати методи оцінювання рівня якості продукції та послуг на конкретному прикладі (продукції, товару, послуги будь-якої галузі або сфери економіки)
3. Порівняти об`єктивні і суб`єктивні методи оцінювання якості продукції та послуг, визначити їх особливості та можливості застосування у практичній діяльності
Практичне заняття 6. СТАНДАРТИЗАЦІЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕКИ СПОЖИВАННЯ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ
Питання до практичного заняття 1. Роль стандартизації в розвитку народного господарства країни 2. Короткий історичний огляд розвитку стандартизації 3. Взаємозв'язок стандартизації з іншими галузями знань 4. Основні поняття та визначення в галузі стандартизації 5. Принципи стандартизації
Індивідуальні завдання 1. Підготовка доповіді на теми: 1) «Роль стандартизації в розвитку народного господарства країни» (на прикладі будь-якої країни світу та України) 2) «Історичний огляд розвитку стандартизації у світі та в Україні» (на прикладі будь-якої країни світу та України)
2. У вигляді таблиці надати і описати види нормативних документів
Вид нормативного документа Визначення і характеристика нормативного документа
3. На основі міжнародних стандартів серії 9000 вивчити терміни і визначення в галузі управління якістю (дані занести в таблицю)
Терміни в галузі управління якістю (на основі МС ISO серії 9000) Визначення в галузі управління якістю (на основі МС ISO серії 9000)
4. Вивчити вимоги міжнародних стандартів серії 9000 до систем якості
Практичне заняття 7. СЕРТИФІКАЦІЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ В СИСТЕМІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ СПОЖИВАННЯ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ
Питання до практичного заняття
1. Розвиток сертифікації 2. Стандартизація термінів у галузі сертифікації 3. Види і системи сертифікації продукції 4. Національна система сертифікації України (УкрСЕПРО) 5. Методи оцінки відповідності (схеми сертифікації
Індивідуальні завдання 1. Підготовка доповіді на теми: 1) «Роль сертифікації в розвитку народного господарства країни» (на прикладі будь-якої країни світу та України) 2) «Історичний огляд розвитку сертифікації у світі та в Україні» (на прикладі будь-якої країни світу та України)
2. У вигляді таблиці надати і описати види нормативних документів
Терміни у галузі сертифікації Визначення і характеристика термінів у галузі сертифікації
3. Ознайомитись з Сертифікатами відповідності та Знаками відповідності. Законспектувати у зошиті вимоги, що наводяться у Сертифікаті відповідності, зробити рисунки знаків відповідності України та різних країн світу.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи