Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
СУЕМ, Варіант №3, Економічний аналіз, №4011
Контрольна робота
№ K-14208
Теоретична частина: Факторний аналіз, методика та основні прийоми Практична частина: Завдання № 1 На основі наведених даних обчислити планову і фактичну виручку від реалізації продукції та визначити рівень виконання плану по кожному виду продукції і в цілому по підприємству, а також визначити абсолютні і відносні відхилення від плану. Таблиця 1 Вихідні дані Виріб Фізичний обсяг реалізації, тис. од. Ціна, гр. од. Собівартість одиниці продукції, гр. од. план факт план факт план факт А 81 80 69 70 61 62 Б 77 76 71 72 62 63 В 75 74 74 75 64 65 Разом 233 230 – – 187 190
Завдання № 2 На основі наведених даних обчислити планову і фактичну структуру виручки у відсотках та відхилення пунктів фактичної структури від планової структури по кожному виробу і в цілому по підприємству.
Завдання № 3 На основі наведених даних виконати факторний аналіз зміни фактичної виручки порівняно з плановою за рахунок факторів зміни обсягу продукції та ціни одиниці продукції, використовуючи індексний метод (метод абсолютних різниць).
Завдання № 4 На основі наведених даних визначити індекс виконання плану витрат на одну гривню товарної продукції, а також вплив на зміну фактичних витрат на одну гривню товарної продукції порівняно з планом: – обсягу продукції та її структури; – собівартості продукції; – ціни одиниці продукції. По кожному завданню проаналізувати розраховані показники, зробити висновки, виявити фактори і резерви покращення діяльності підприємства.
Література
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи