Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Економічний аналіз
Контрольна робота
№ K-18373
1. Інформаційна база фінансового аналізу та її аналітична обробка 2. Аналіз власних та позичкових коштів, вкладених у майно підприємств торгівлі 3. Задачі Задача 1 Проаналізувати товарні запаси по підприємству торгівлі № п/п квартал Товарооборот звітного року Фактичні запаси на 1.01 поточного року Норми товарних запасів в днях Норми товарних запасів в сумі Відхилення від норми (+,-) В днях сумі В днях В сумі 1 І 11005,2 136,64 4120 98 2 ІІ 11620,7 56,54 1800 35 3 ІІІ 11559,8 118,7 3760 120 4 IV 12050,4 129,3 4270 134 всього 46236,1 - - -
Задача 2 Проаналізувати виконання плану випуску обідньої продукції по підприємству масового харчування. Поясніть можливі причини недовиконання. Показ-ники Минулий рік Звітний рік Виконання плану Звітний рік, % до минулого Кількість страв, тис. од. Питома вага, % План Факт Кількість страв, тис.од. Питома вага, % Кількість страв, тис.од. Питома вага, % Перші страви 226,1 286,53 233,5 Другі страви 415,6 585,53 487,4 Солодкі страви 138,8 163,2 131,1 Холодні страви 220,3 210,54 172 всього 1000,8 1245,8 1024
Список використаної літератури
Ціна
20
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи