Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Аналіз рентабельності та конкурентоспроможності продукції підприємства
Курсова
№ K-2768
ВСТУП РОЗДІЛ І ТЕОРЕТИКО-ОРГАНІЗАЦІЙНІ ОСНОВИ АНАЛІЗУ РЕНТАБЕЛЬНОСТІ ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Значення аналізу конкурентоспроможності та рентабельності продукції в системі управління підприємством 1.2. Система факторів, що впливають на рентабельність та конкурентоспроможність продукції підприємства 1.3. Завдання та джерела аналізу конкурентоспроможності та рентабельності продукції продукції 1.4. Техніко-економічна характеристика ВАТ “Цегельний завод”. Організація аналізу на підприємстві РОЗДІЛ ІІ МЕТОДИКА АНАЛІЗУ РЕНТАБЕЛЬНОСТІ ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВАТ « ЦЕГЕЛЬНИЙ ЗАВОД» 2.1. Аналіз рентабельності продукції ВАТ “ Цегельний завод ”. 2.2. Аналіз рентабельності окремих видів продукції ВАТ 2.3. Аналіз конкурентоспроможності продукції ВАТ РОЗДІЛ ІІІ ЗВЕДЕНИЙ ПІДРАХУНОК РЕЗЕРВІВ РЕНТАБЕЛЬНОСТІ ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ВАТ « ЦЕГЕЛЬНИЙ ЗАВОД » 3.1. Розрахунок резервів підвищення рентабельності та конкурентоспроможності продукції на ВАТ 3.2 Роль маркетингу у підвищенні конкурентоспроможності ВАТ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи