Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЄУФІМБ, варіант №78, Аналіз діяльності ПТБ, №893
Контрольна робота
№ K-5631
29. Аналіз товарообороту підприємства оптової торгівлі за напрямками реалізації 45. Аналіз виробничої програми за структурою продукції власного виробництва Задача № Проаналізувати умовно-постійні витрати на І півріччя по Черкаському Будинку торгівлі, оформити таблицю, зробити висновки Таблиця 1 Вихідні дані Назва статей План Фактично Відхилення (+,-) Інші фактори Сума, тис. грн. % до т/об. Сума, тис. грн. % до т/об. По рівню, % По сумі, тис. грн 1. Витрати на оренду і утримання будов, споруд, приміщень та інвентарю 3630 2,08 2254 1,06 -1,02 2. Амортизація основних засобів 295 0,17 153 0,07 -0,1 3. Відрахування в ремонтний фонд 100 0,06 51,87 0,02 -0,04 -48, 4. Інші витрати 2450 1,41 2338,5 1,1 -0,31 -111, Всього 6415 3,72 4745,5 2,26 -1,46 -1669, Товарообіг., тис. грн. 174050 - 212105,6 - - 38055, Задача № Проаналізувати виконання плану випуску обідньої продукції по підприємству масового харчування. (Поясніть можливі причини недовиконання) Таблиця 2 Вихідні дані Показники Минулий рік Звітний рік Виконання плану Звітний рік у % до минулого Кількість страв, тис. од. Питома вага, % План Факт Кількість страв, тис. од. Питома вага, % Кількість страв, тис. од. Питома вага, % Перші страви 226,1 22,59 226,09 23 233,5 22,8 103,28 103, Другі страви 364,11 36,38 462,01 47 487,4 47,6 105,5 133, Солодкі страви 101,49 10,14 128,77 13,1 131,1 12,8 101,81 129, Холодні страви 309,1 30,88 166,13 16,9 172 16,8 103,53 55, Всього 1000,8 100 983 100 1024 100 104,17 102, Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи