Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЄУФІМБ, варіант №12, Економічний аналіз, №1825
Контрольна робота
№ K-8019
16. Застосування графічного методу для вивчення виробничих процесів 41. Аналіз використання матеріальних ресурсів та їх вплив на обсяг продукції Завдання № 31 Необхідно: – визначити всі можливі види відносних величин; – побудувати багато стовпчикові діаграми, що відображають обсяг виробництва у 1-3 роках; секторну діаграму структури виробництва за певний рік; одно стовпчикову діаграму питомої ваги виробництва в певному році; – зробити відповідні висновки. Таблиця 2 Виробництво кашемірових пальт на ТзОВ «Каштан», тис. грн. Пальта 1-й рік 2-й рік 3-й рік план факт план факт Чоловічі 20 25 31 30 28 Жіночі 35 30 33 40 37 Дитячі 15 20 18 15 16 Разом 70 75 82 85 81
Завдання № 32 Необхідно: – визначити всі можливі види відносних величин; – графічно зобразити структуру випуску різних видів печива, обсяги випуску продукції за певний рік підприємством та його основним конкурентом; побудувати лінійні графіки динаміки виробництва; – зробити відповідні висновки. Таблиця 3 Виробництво печива на підприємстві ТзДВ «Зоряночка» та на підприємстві-конкуренті ЗАТ «Солодощі», у тис. грн. Вид печива ТзДВ «Зоряночка» ЗАТ «Солодощі» 1-й рік 2-й рік 1-й рік 2-й рік план факт Печиво «Мрія» 350,5 350,0 330,9 400,8 405,7 Печиво «Зоологічне» 420,8 435,5 445,5 380,5 400,5 Печиво «Осінь» 389,2 400,0 395,5 410,5 390,6 Печиво «Заграва» 250,5 255,0 270,8 250,9 255,3 Печиво «Піонерське» 356,7 340,5 330,9 295,6 300,2 Разом 1767,7 1781 1773,6 1738,3 1752,3
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи