Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №1, Хімія, №3191
Контрольна робота
№ K-11853
1. Людина, представлення гетеротрофного живлення в обміні речовин 2. Вітаміни, розчинні у воді (СР, групи В, РР, Н палтотєлова і ортієва кислота) 3. Записати сумарне рівняння хімічних перетворень моносахаридів при диханні плодів і овочів. Які стадії включає цей процес? Яка енергетика цього процесу? 4. У формуванні смаку і аромату м’яса приймає участь глутомінова кислота, яка утворюється при дезамінуванні глютаміну. Записати хімізм цього процесу 5. Асиміляція і дисиміляція. Дві сторони процесу обміну (кисловально-відновний характер обміну речовин. Баланс позитивний і негативний)обміну речовин 6. Записати сумарне рівняння хімічних перетворень моносахаридів при аеробному диханні плодів і овочів. Яка енергетика цього процесу? Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи