Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технология получения пастилок (карамели)
Курсова
№ K-25732
СОДЕРЖАНИЕ
І. Введение. Актуальность разработки детских лекарственных форм (в виде пастилок)………………………………………………………………….3 ІІ. Теоретическая часть…………………………………………………………...5 1. Карамели, леденцы, пастилки как лекарственная форма………….…5 2. Преимущества лекарственной формы в виде пастилок……………...6 3. Возрастные особенности применения пастилок. Их влияние на организм ребенка…………………………………………..……………...7 4. Технологические особенности получения пастилок…………………16 5. Технология приготовления карамели…………………………………17 6. Технологическая схема производства карамели……………………...19 7. Контроль качества пастилок…………………………………………...20 ІІІ. Экспериментальная (расчетная) часть………………………………...……22 ІV. Выводы……………………………………………………………………….23 V. Литература…………………………………………………………………….24
Ціна
150
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи