Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Контрольна робота з холодильної справи
Контрольна робота
№ K-25769
ЗМІСТ
ВСТУП
1. Який процес називається сублімацією?
2. Переваги та недоліки окремих способів охолодження м’яса та мясопродуктів.
3. Яку речовину називають сухим льодом? Способи отримання сухого льоду.
4. Назвіть основні елементи схеми охолодження камери холодильника за рахунок самоциркуляції розсолу.
5. Де в холодильній машині встановлюють конденсатор?
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи