Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
СТРУКТУРА АСОРТИМЕНТУ, ЯКІСТЬ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ СТОЛОВИХ ВИНОГРАДНИХ ВИН
Курсова
№ K-15890
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЛІТЕРАТУРНИЙ ОГЛЯД 6 РОЗДІЛ 2. СТРУКТУРА АСОРТИМЕНТУ, ЯКІСТЬ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ СТОЛОВИХ ВИНОГРАДНИХ ВИН РЕАЛІЗОВАНИХ У МАГАЗИНІ «ВИННИЙ БУТІК» 20 2.1. Об’єкти та методи досліджень 20 2.2. Аналіз постачальників винної продукції магазину «Винний бутік» 26 2.3. Товарознавча оцінка якості виноградних вин 28 2.4. Аналіз умов зберігання виноградних вин у магазині «Винний бутік» 32 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36
Ціна
130
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи