Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Формування якості та оптимізація товаропостачання макаронних виробів
Дипломна
№ K-20449
Зміст Вступ Розділ 1. Аналіз ринку та вимог до якості макаронних виробів 1.1. Стан та перспективи розвитку ринку макаронних виробів 1.2. Формування споживних властивостей макаронних виробів 1.3. Проблеми виробництва, товаропостачання та реалізації макаронних виробів, шляхи їх вирішення Розділ 2. Товарознавча характеристика споживних властивостей макаронних виробів різних виробників 2.1. Об'єкти, методи та схема проведення дослідженння 2.2. Дослідження якості макаронних виробів різних виробників 2.2.1. Аналіз пакування та маркування 2.2.2. Органолептичні показники якості 2.2.3. Фізико-хімічні показники якості 2.2.4. 2.1. Показники безпечності 2.3. Оцінка конкурентоспроможності макаронних виробів Розділ 3. Оптимізація товаропостачання макаронних виробів 3.1. Дослідження конкурентного середовища торговельного підприємства 3.2. Аналіз ефективності організації товаропостачання 3.3. Шляхи підвищення ефективності організації товаропостачання торговельного підприємства Висновки та пропозиції Список використаних джерел Додатки <br /><br /> Робота виконана на оцінку "Відмінно"
Ціна
500
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи