Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Безалкогольні напої
Курсова
№ K-20927
ЗМІСТ
ВСТУП 1 ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА СОКІВ 1.1 Технологія та класифікація соків 1.2 Склад та харчова цінність соків 1.3 Вимоги до якості фруктових соків, їх сертифікація 2 СКЛАДАННЯ ТОВАРНОГО ДОСЬЄ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ 2.1 Асортимент безалкогольних напоїв 2.2 Класифікація безалкогольних напоїв 3 УМОВИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ, ВИКОРИСТАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ 3.1 Упакування, фасування, маркування безалкогольних напоїв 3.2 Дефекти безалкогольних напоїв 4 АНАЛІЗ РИНКУ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ В УКРАЇНІ 4.1 Виробники безалкогольних напоїв України 4.2 Виробництво, імпорт,експорт безалкогольних напоїв ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ Додаток А Додаток Б Додаток В
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи