Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Безалкогольні напої
Курсова
№ K-20927
ЗМІСТ
ВСТУП 1 ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА СОКІВ 1.1 Технологія та класифікація соків 1.2 Склад та харчова цінність соків 1.3 Вимоги до якості фруктових соків, їх сертифікація 2 СКЛАДАННЯ ТОВАРНОГО ДОСЬЄ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ 2.1 Асортимент безалкогольних напоїв 2.2 Класифікація безалкогольних напоїв 3 УМОВИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ, ВИКОРИСТАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ 3.1 Упакування, фасування, маркування безалкогольних напоїв 3.2 Дефекти безалкогольних напоїв 4 АНАЛІЗ РИНКУ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ В УКРАЇНІ 4.1 Виробники безалкогольних напоїв України 4.2 Виробництво, імпорт,експорт безалкогольних напоїв ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ Додаток А Додаток Б Додаток В
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи