Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ЕКСПЕРТНОЇ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЛІКЕРО – ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕМІЩЕННЯ ЇХ ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН УКРА
Дипломна
№ K-22237
ЗМІСТ ПЕРЕЛІК КЛЮЧОВИХ СЛІВ…………………………………………………3 ВСТУП…………………………………………………………………………….5 РОЗДІЛ 1 . СУЧАСНИЙ СТАН РИНКУ ЛІКЕРО – ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЙОГО ФОРМУВАННЯ………………..7 1.1 Історичний аспект розвитку лікеро – горілчаних виробів………………7 1.2 Особливості становлення сучасного ринку лікеро – горілчаних виробів………………………………………………………………………...11 1.3 Формування споживних та харчових властивостей лікеро – горілчаних виробів……………………………………………………………………………19 1.4 Технологічна схема виробництва лікеро – горілчаних виробів ,її вплив на якість……………………………………………………………………………...27 РОЗДІЛ 2 . ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЕРТНОЇ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЛІКЕРО – ГОРІЛЧАНИХ ТОВАРІВ……………………………………………………37 2.1 Характеристика сучасного асортименту лікеро – горілчаних виробів..37 2.2 Експертна оцінка якості лікеро – горілчаних виробів………………….44 2.3 Методи виявлення фальсифікованої продукції………………………....53 2.4 Пакування, маркування і зберігання горілки і лікеро – горілчаних виробів……………………………………………………………………………56 РОЗДІЛ 3 . МИТНИЙ КОНТРОЛЬ………………………………………….60 3.1 Поняття митний контроль , форми та мета його здійснення……………..60 3.2 Організація митного контролю……………………………………………..62 3.3 Порядок митного оформлення, декларування та пропуску через митний кордон України лікеро – горілчаних виробів………………………………….69 3.4 Особливості хронології та взаємодії бізнес-процесів при експорті лікеро – горілчаної продукції……………………………………………………………..80 ВИСНОВОК……………………………………………………………………..90 РЕКОМЕНДАЦІЇ……………………………………………………………….92 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………...94 АНОТАЦІЯ……………………………………………………………………...97 ДОДАТКИ……………………………………………………………………...100
Ціна
700
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи