Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Товарознавство – тести (МАУП)
Контрольна робота
№ K-25591
ВСЕГО 137 ответов
ТЕСТ ДО ТЕМИ 1
Question 1
Споживна цінність товару – це:
a. комплекс показників, які характеризують якість і безпеку товарів
b. комплекс споживних властивостей і споживних вартостей товару
c. комплекс споживних властивостей товару, завдяки яким він може задовольнити ті чи інші потреби людини
Question 2
Товари як продукти праці для задоволення потреб споживача та методи їх теоретичного і практичного пізнання - це:
a. споживна вартість
b. предмет товарознавства
c. об’єкти товарознавства
Question 3
Споживна вартість (цінність) товарів, закономірності її прояву і збереження – це:
a. предмет товарознавства
b. об’єкт товарознавства
c. метод товарознавства
Question 4
Споживними є такі властивості товарів :
a. всі вищезазначені
b. соціального призначення, функціональні, експлуатаційні, ергономічні, естетичні, екологічні
c. якості, безпеки, екологічні, соціальні
Question 5
Показники універсальності є показниками:
a. функціональних властивостей
b. ергономічних властивостей
c. експлуатаційних властивостей
Question 6
Асортиментом називають :
a. перелік однорідних і різнорідних товарів загального або аналогічного призначення
b. сукупність товарів, які виробляє підприємство
c. певну сукупність товарів, які об єднають за окремими ознаками
Question 7
Товарна номенклатура – це:
a. перелік однорідних і різнорідних товарів загального або аналогічного призначення
b. певна сукупність товарів, які об єднають за окремими ознаками
c. сукупність товарів, які виробляє підприємство
Question 8
Сукупність однорідних товарів, які об’єднані загальними ознаками і задовольняють аналогічні потреби називається :
a. простим асортиментом
b. складним асортиментом
c. груповим асортиментом
Question 9
Паралельний розподіл великої кількості об’єктів на незалежні класифікаційні угруповання – це :
a. ієрархічний метод класифікації
b. товарознавчий метод класифікації
c. фасетний метод класифікації
Question 10
Система автоматичної ідентифікації об’єктів кодування – це :
a. структура кодування
b. штрихове кодування
c. система кодування
Question 11
Основними вимогами до інформації про товар вважаються :
a. достовірність, зрозумілість, достатність
b. достовірність, доступність, достатність
c. достовірність, потрібність, достатність
Question 12
Знаки, які інформують про правила поводження з товаром, називаються :
a. компонентні знаки
b. маніпуляційні знаки
c. експлуатаційні знаки
ТЕСТ ДО ТЕМИ 2
Question 1
Чавуни класифікують за такими ознаками :
a. всі відповіді правильні
b. призначення, щільність, склад, структура, спосіб отримання
c. призначення, вміст зв’язаного вуглецю, форма графітних включень, склад
Question 2
Сортамент чавунних труб складається з :
a. напірних, каналізаційних
b. напірних, прецизійних
c. каналізаційних, презиційних
Question 3
За якістю сталь поділяють на :
a. звичайну, підвищеної якості, якісна, високоякісна
b. звичайна, якісна, високоякісна
c. екстра, вищого сорту, першого сорту
Question 4
До легкоплавких металів відносяться:
a. свинець, цинк, олово
b. вольфрам, молібден
c. свинець, цинк, вольфрам
Question 5
До мідно-нікелевих сплавів відносять:
a. мельхіор, копель, хромель, монель
b. всі відповіді правильні
c. мельхіор, сілумін, авіалі
ТЕСТ ДО ТЕМИ 3
Question 1
Марку вугілля визначають за таким показником:
a. вихід летких речовин
b. всі відповіді правильні
c. вміст сірки
Question 2
До фізико-хімічних методів переробки твердого палива відносять:
a. коксування, напівкоксування, отримання рідкого палива
b. сортування, збагачення, брикетування
c. всі відповіді правильні
Question 3
За вмістом сірки нафту поділяють на:
a. класи
b. сортамент
c. групи
Question 4
В Україні виготовляють наступні марки бензинів:
a. автомобільні, авіаційні, реактивні
b. легкі, важкі
c. автомобільні, авіаційні
Question 5
Консистентні мастила класу 2 називаються:
a. спеціальні
b. універсальні
c. всі відповіді правильні
ТЕСТ ДО ТЕМИ 4
Question 1
Кислоти класифікують за такими ознаками:
a. походженню, агрегатному стану, основності
b. сконцентрованості
c. всі відповіді правильні
Question 2
В Україні випускають наступні види соляної кислоти:
a. технічну, концентровану
b. технічну, технічну синтетичну
c. концентровану, розбавлену
Question 3
Полімери отримують наступними методами:
a. полімеризацією, поліконденсацією
b. поліконденсацією
c. полімеризацією
Question 4
В залежності від хімічної природи полімери поділяють на:
a. класи
b. групи
c. марки
Question 5
За фізико-механічними властивостями пластмаси поділяють на:
a. жорсткі, напівжорсткі, м’які, еластичні
b. всі відповіді правильні
c. термопласти, реактопласти
ТЕСТ ДО ТЕМИ 5
Question 1
До основних лакофарбових матеріалів відносять:
a. всі відповіді правильні
b. лаки, фарби, емалі, пасти, мастики
c. лаки, фарби, емалі, ґрунтовки, шпаклівки
Question 2
За умовами експлуатації лакофарбові покриття поділяють на :
a. марки
b. групи
c. класи
Question 3
За зовнішнім видом лакофарбові покриття поділяють на:
a. всі відповіді правильні
b. марки
c. класи
Question 4
Лісові матеріали класифікують за такими ознаками:
a. порода, призначення, спосіб обробки, формою, кольором
b. порода, щільність, ступінь твердості, призначення, спосіб і ступінь обробки
c. всі відповіді правильні
Question 5
За якими ознаками класифікують пиломатеріали?
a. породою, щільністю, ступенем твердості
b. породою, формою поперечного діаметра, характером обробки
c. всі відповіді правильні
ТЕСТ ДО ТЕМИ 6
Question 1
Будівельні матеріали класифікують за такими ознаками:
a. призначенню, міцності, щільності, формі
b. всі відповіді вірні
c. призначенню, виду сировини, способу виробництва
Question 2
Будівельні матеріали мають такі властивості:
a. всі відповіді вірні
b. органолептичні
c. фізичні, механічні, фізико-хімічні, хімічні
Question 3
Керамічні матеріали і вироби класифікують за такими ознаками:
a. призначенню, щільності, характеру будови черепка
b. призначенню, сировинними компонентами, міцності
c. всі відповіді вірні
Question 4
Керамічні труби випускають:
a. дренажні, каналізаційні, водопровідні
b. всі відповіді вірні
c. дренажні, каналізаційні
Question 5
Класифікацію скла здійснюють за такими ознаками:
a. міцності, щільності, призначенням
b. призначенням, зовнішньому вигляду
c. всі відповіді вірні
ТЕСТ ДО ТЕМИ 7
Question 1
За механічною міцністю мінеральні в’яжучі речовини поділяють на:
a. групи
b. класи
c. марки
Question 2
Мінеральні в’яжучі речовини отримують:
a. обжигом керамзиту
b. обжигом магнезиту або доломіту
c. всі відповіді вірні
Question 3
Бетони класифікують за ознаками:
a. щільність, розмір, стан поверхні
b. всі відповіді вірні
c. щільність, вид заповнювача, крупність заповнювачів, вид в яжучої сировини
Question 4
Бітуми класифікують за:
a. всі відповіді вірні
b. складом, агрегатним станом
c. походженням, призначенням, за технологією виробництва
Question 5
За способом застосування мастики поділяють на :
a. кислотні, окислені
b. гарячі, холодні
c. всі відповіді вірні
ТЕСТ ДО ТЕМИ 8
Question 1
В залежності від виконуємих функцій машини класифікують на такі види :
a. електричні, транспортні, робочі
b. енергетичні, робочі, транспортні
c. енергетичні, робочі, оброблюючи інформацію
Question 2
До обладнання загально промислового призначення відносять:
a. електричні двигуни і генератори
b. насоси, компресори, вентилятори, калорифери
c. трансформатори, генератори
Question 3
Двигуни постійного струму поділяють на :
a. шунтові та синхронні
b. синхронні та компаундні
c. шунтові та компаундні
Question 4
Вентилятори класифікують за такими ознаками :
a. призначення, умови експлуатації, конструкція, створюваний тиск
b. призначення, умови зберігання, тип приміщення, створюваний тиск
c. призначення, умови експлуатації, умови зберігання, створюваний тиск
Question 5
Автономні хімічні джерела струму – це:
a. всі відповіді правильні
b. гальванічні елементи, акумулятори, паливні елементи
c. гальванічні елементи, акумулятори, малогабаритні трансформатори
ТЕСТ ДО ТЕМИ 9
Question 1
До складського обладнання відносяться :
a. обладнання для зберігання матеріалів, підйомно-транспортне, ваговимірювальне, санітарно-технічне
b. обладнання для зберігання матеріалів, підйомно-транспортне, ваговимірювальне, шкальне контрольно-вимірювальне, без шкальне контрольно-вимірювальне
c. обладнання для зберігання матеріалів, підйомно-транспортне, ваговимірювальне
Question 2
До санітарно-технічного обладнання на складських об’єктах відносять:
a. обладнання для опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, штучного освітлення, підйомно-транспортних операцій, ветеринарного контролю
b. обладнання для опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, штучного освітлення
c. обладнання для опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, штучного освітлення, підйомно-транспортних операцій, ветеринарного та фітоконтролю
Question 3
Ваговимірювальні прилади за призначенням поділяють на такі :
a. загального призначення, стаціонарні, пересувні, автомобільні
b. загального призначення, автомобільні, стаціонарні, настільні
c. загального призначення, технологічні, лабораторні, спеціальні
Question 4
Підшипники кочення за формою тіл кочення поділяють на :
a. шарикові та роликові
b. шарикові, роликові, радіальні
c. шарикові та радіальні
Question 5
Підшипники кочення за числом рядів тіл кочення поділяють на :
a. одно-, дво-, чотири- і багаторядні
b. одно- і багаторядні
c. дво-, чотири-, восьмирядні
ТЕСТ ДО ТЕМИ 10
Question 1
Електроди класифікують за такими ознаками :
a. призначення, тип покриття, марка
b. призначення, тип покриття, спосіб установки
c. призначення, тип покриття, хімічний склад шлаків
Question 2
Для маркування джерел зварювального струму використовують :
a. буквене позначення
b. цифрове позначення
c. буквено-цифрове позначення
Question 3
Балони з ацетиленом фарбують в колір :
a. жовтий
b. білий
c. червоний
Question 4
Шкальний контрольно-вимірювальний інструмент класифікують за ознаками :
a. призначення, конструкція
b. призначення, застосування
c. призначення, застосування, конструкція
Question 5
В залежності від твердості шліфувальний інструмент позначають індексом :
a. М, СМ, С, СТ, Т, ДТ, ПТ
b. М, С, Т
c. М, СМ, С, СТ, Т
ТЕСТ ДО ТЕМИ 11
Question 1
За призначенням і конструктивними особливостями металорізальні станки поділяють на :
a. групи і типи
b. групи і марки
c. групи, типи, марки
Question 2
Різці за напрямом подачі класифікують на :
a. тангенціальні
b. повздовжні, радіальні, тангенціальні
c. повздовжні, радіальні
Question 3
Види деревообробних станків при маркуванні позначають :
a. буквами
b. цифрами
c. буквами і цифрами
Question 4
Деревообробний інструмент класифікують за такими ознаками :
a. призначення, конструкція, вид деревини
b. призначення, для обробки поверхні
c. призначення, для утворення отворів, для обробки поверхні
Question 5
Дереворізальні станки класифікують за такими ознаками :
a. призначення, ступінь універсальності,ступінь автоматизації
b. ступінь універсальності і автоматизації
c. призначення, ступінь універсальності
ТЕСТ ДО ТЕМИ 12
Question 1
Якість – це :
a. сукупність характеристик продукції, які стосуються її здатності задовольняти встановлені і передбачувані потреби
b. сукупність характеристик продукції, які стосуються її здатності задовольняти встановлені потреби
c. сукупність характеристик продукції, які стосуються її здатності задовольняти і передбачувані потреби
Question 2
Показник якості, що відноситься до сукупності властивостей, за яким оцінюється їх якість, називається :
a. комплексним показником якості
b. узагальненим показником якості
c. базовим показником якості
Question 3
«Піраміда якості» має такі складові :
a. якість виробництва, якість торгівлі, якість суспільства
b. якість виробів, якість виробництва, якість суспільства
c. якість виробів, якість виробництва, якість фірми, якість суспільства
Question 4
Дуже часто термін «експертиза» ототожнюється з терміном «контроль». Це є:
a. обидві відповіді правильні
b. вірним
c. невірним
Question 5
Суб’єктами експертизи виступають :
a. підприємства, організації, об єднання, фірми, приватні особи, зацікавлені в проведенні експертизи
b. підприємства, організації, об єднання, фірми, приватні особи, зацікавлені в проведенні експертизи, а також фізичні та юридичні особи, які здійснюють експертизу
c. фізичні та юридичні особи, які здійснюють експертизу
ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ
Question 1
Споживна цінність товару – це:
a. комплекс показників, які характеризують якість і безпеку товарів
b. комплекс споживних властивостей товару, завдяки яким він може задовольнити ті чи інші потреби людини
c. комплекс споживних властивостей і споживних вартостей товару
Question 2
Товари як продукти праці для задоволення потреб споживача та методи їх теоретичного і практичного пізнання - це:
a. об’єкти товарознавства
b. предмет товарознавства
c. споживна вартість
Question 3
Споживна вартість (цінність) товарів, закономірності її прояву і збереження – це:
a. метод товарознавства
b. предмет товарознавства
c. об’єкт товарознавства
Question 4
Споживними є такі властивості товарів :
a. соціального призначення, функціональні, експлуатаційні, ергономічні, естетичні, екологічні
b. якості, безпеки, екологічні, соціальні
c. всі зазначені
Question 5
Показники універсальності є показниками:
a. ергономічних властивостей
b. функціональних властивостей
c. експлуатаційних властивостей
Question 6
Асортиментом називають :
a. сукупність товарів, які виробляє підприємство
b. перелік однорідних і різнорідних товарів загального або аналогічного призначення
c. певну сукупність товарів, які об єднають за окремими ознаками
Question 7
Товарна номенклатура – це:
a. певна сукупність товарів, які об єднають за окремими ознаками
b. перелік однорідних і різнорідних товарів загального або аналогічного призначення
c. сукупність товарів, які виробляє підприємство
Question 8
Сукупність однорідних товарів, які об’єднані загальними ознаками і задовольняють аналогічні потреби називається :
a. груповим асортиментом
b. простим асортиментом
c. складним асортиментом
Question 9
Паралельний розподіл великої кількості об’єктів на незалежні класифікаційні угруповання – це :
a. фасетний метод класифікації
b. товарознавчий метод класифікації
c. ієрархічний метод класифікації
Question 10
Система автоматичної ідентифікації об’єктів кодування – це :
a. штрихове кодування
b. структура кодування
c. система кодування
Question 11
Основними вимогами до інформації про товар вважаються :
a. достовірність, доступність, достатність
b. достовірність, зрозумілість, достатність
c. достовірність, потрібність, достатність
Question 12
Знаки, які інформують про правила поводження з товаром, називаються :
a. компонентні знаки
b. маніпуляцій ні знаки
c. експлуатаційні знаки
Question 13
Якість – це :
a. сукупність характеристик продукції, які стосуються її здатності задовольняти встановлені і передбачувані потреби
b. сукупність характеристик продукції, які стосуються її здатності задовольняти і передбачувані потреби
c. сукупність характеристик продукції, які стосуються її здатності задовольняти встановлені потреби
Question 14
Показник якості, що відноситься до сукупності властивостей, за яким оцінюється їх якість, називається :
a. базовим показником якості
b. узагальненим показником якості
c. комплексним показником якості
Question 15
«Піраміда якості» має такі складові :
a. якість виробництва, якість торгівлі, якість суспільства
b. якість виробів, якість виробництва, якість фірми, якість суспільства
c. якість виробів, якість виробництва, якість суспільства
Question 16
Дуже часто термін «експертиза» ототожнюється з терміном «контроль». Це є:
a. невірним
b. обидві відповіді правильні
c. вірним
Question 17
Суб’єктами експертизи виступають :
a. фізичні та юридичні особи, які здійснюють експертизу
b. підприємства, організації, об єднання, фірми, приватні особи, зацікавлені в проведенні експертизи
c. підприємства, організації, об єднання, фірми, приватні особи, зацікавлені в проведенні експертизи, а також фізичні та юридичні особи, які здійснюють експертизу
Question 18
В залежності від виконуємих функцій машини класифікують на такі види :
a. електричні, транспортні, робочі
b. енергетичні, робочі, транспортні
c. енергетичні, робочі, обробляючі інформацію
Question 19
До обладнання загально промислового призначення відносять:
a. трансформатори, генератори
b. електричні двигуни і генератори
c. насоси, компресори, вентилятори, калорифери
Question 20
Двигуни постійного струму поділяють на :
a. шунтові та компаундні
b. шунтові та синхронні
c. синхронні та компаундні
Question 21
Вентилятори класифікують за такими ознаками :
a. призначення, умови експлуатації, умови зберігання, створюваний тиск
b. призначення, умови експлуатації, конструкція, створюваний тиск
c. призначення, умови зберігання, тип приміщення, створюваний тиск
Question 22
Автономні хімічні джерела струму – це:
a. гальванічні елементи, акумулятори, малогабаритні трансформатори
b. всі відповіді правильні
c. гальванічні елементи, акумулятори, паливні елементи
Question 23
До складського обладнання відносяться :
a. обладнання для зберігання матеріалів, підйомно-транспортне, ваговимірювальне
b. обладнання для зберігання матеріалів, підйомно-транспортне, ваговимірювальне, санітарно-технічне
c. обладнання для зберігання матеріалів, підйомно-транспортне, ваговимірювальне, шкальне контрольно-вимірювальне, без шкальне контрольно-вимірювальне
Question 24
До санітарно-технічного обладнання на складських об’єктах відносять:
a. обладнання для опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, штучного освітлення, підйомно-транспортних операцій, ветеринарного та фітоконтролю
b. обладнання для опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, штучного освітлення
c. обладнання для опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, штучного освітлення, підйомно-транспортних операцій, ветеринарного контролю
Question 25
Ваговимірювальні прилади за призначенням поділяють на такі :
a. загального призначення, стаціонарні, пересувні, автомобільні
b. загального призначення, автомобільні, стаціонарні, настільні
c. загального призначення, технологічні, лабораторні, спеціальні
Question 26
Підшипники кочення за формою тіл кочення поділяють на :
a. шарикові та радіальні
b. шарикові, роликові, радіальні
c. шарикові та роликові
Question 27
Підшипники кочення за числом рядів тіл кочення поділяють на :
a. одно-, дво-, чотири- і багаторядні
b. одно- і багаторядні
c. дво-, чотири-, восьмирядні
Question 28
Електроди класифікують за такими ознаками :
a. призначення, тип покриття, марка
b. призначення, тип покриття, хімічний склад шлаків
c. призначення, тип покриття, спосіб установки
Question 29
Для маркування джерел зварювального струму використовують :
a. цифрове позначення
b. буквене позначення
c. буквено-цифрове позначення
Question 30
Балони з ацетиленом фарбують в колір :
a. червоний
b. білий
c. жовтий
Question 31
Шкальний контрольно-вимірювальний інструмент класифікують за ознаками :
a. призначення, конструкція
b. призначення, застосування
c. призначення, застосування, конструкція
Question 32
В залежності від твердості шліфувальний інструмент позначають індексом :
a. М, СМ, С, СТ, Т, ДТ, ПТ
b. М, СМ, С, СТ, Т
c. М, С, Т
Question 33
За призначенням і конструктивними особливостями металорізальні станки поділяють на :
a. групи, типи, марки
b. групи і типи
c. групи і марки
Question 34
Різці за напрямом подачі класифікують на :
a. повздовжні, радіальні
b. тангенціальні
c. повздовжні, радіальні, тангенціальні
Question 35
Види деревообробних станків при маркуванні позначають :
a. цифрами
b. буквами і цифрами
c. буквами
Question 36
Деревообробний інструмент класифікують за такими ознаками :
a. призначення, конструкція, вид деревини
b. призначення, для обробки поверхні
c. призначення, для утворення отворів, для обробки поверхні
Question 37
Дереворізальні станки класифікують за такими ознаками :
a. призначення, ступінь універсальності,ступінь автоматизації
b. ступінь універсальності і автоматизації
c. призначення, ступінь універсальності
Question 38
Якість – це :
a. сукупність характеристик продукції, які стосуються її здатності задовольняти встановлені і передбачувані потреби
b. сукупність характеристик продукції, які стосуються її здатності задовольняти встановлені потреби
c. сукупність характеристик продукції, які стосуються її здатності задовольняти і передбачувані потреби
Question 39
Показник якості, що відноситься до сукупності властивостей, за яким оцінюється їх якість, називається :
a. комплексним показником якості
b. базовим показником якості
c. узагальненим показником якості
Question 40
«Піраміда якості» має такі складові :
a. якість виробництва, якість торгівлі, якість суспільства
b. якість виробів, якість виробництва, якість фірми, якість суспільства
c. якість виробів, якість виробництва, якість суспільства
Question 41
Дуже часто термін «експертиза» ототожнюється з терміном «контроль». Це є:
a. невірним
b. обидві відповіді правильні
c. вірним
Question 42
Суб’єктами експертизи виступають :
a. підприємства, організації, об єднання, фірми, приватні особи, зацікавлені в проведенні експертизи
b. фізичні та юридичні особи, які здійснюють експертизу
c. підприємства, організації, об єднання, фірми, приватні особи, зацікавлені в проведенні експертизи, а також фізичні та юридичні особи, які здійснюють експертизу
Question 43
Чавуни класифікують за такими ознаками :
a. всі відповіді правильні
b. призначення, вміст зв’язаного вуглецю, форма графітних включень, склад
c. призначення, щільність, склад, структура, спосіб отримання
Question 44
Сортамент чавунних труб складається з :
a. напірних, прецизійних
b. каналізаційних, презиційних
c. напірних, каналізаційних
Question 45
За якістю сталь поділяють на :
a. звичайна, якісна, високоякісна
b. екстра, вищого сорту, першого сорту
c. звичайну, підвищеної якості, якісна, високоякісна
Question 46
До легкоплавких металів відносяться:
a. свинець, цинк, вольфрам
b. вольфрам, молібден
c. свинець, цинк, олово
Question 47
До мідно-нікелевих сплавів відносять:
a. мельхіор, копель, хромель, монель
b. всі відповіді правильні
c. мельхіор, сілумін, авіалі
Question 48
Марку вугілля визначають за таким показником:
a. вміст сірки
b. всі відповіді правильні
c. вихід летких речовин
Question 49
До фізико-хімічних методів переробки твердого палива відносять:
a. всі відповіді правильні
b. сортування, збагачення, брикетування
c. коксування, напівкоксування, отримання рідкого палива
Question 50
За вмістом сірки нафту поділяють на:
a. класи
b. сортамент
c. групи
Question 51
В Україні виготовляють наступні марки бензинів:
a. легкі, важкі
b. автомобільні, авіаційні
c. автомобільні, авіаційні, реактивні
Question 52
Консистентні мастила класу 2 називаються:
a. спеціальні
b. всі відповіді правильні
c. універсальні
Question 53
Кислоти класифікують за такими ознаками:
a. всі відповіді правильні
b. сконцентрованості
c. походженню, агрегатному стану, основності
Question 54
В Україні випускають наступні види соляної кислоти:
a. технічну , концентровану
b. технічну, технічну синтетичну
c. концентровану, розбавлену
Question 55
Полімери отримують наступними методами:
a. полімеризацією
b. полімеризацією, поліконденсацією
c. поліконденсацією
Question 56
В залежності від хімічної природи полімери поділяють на:
a. марки
b. класи
c. групи
Question 57
За фізико-механічними властивостями пластмаси поділяють на:
a. всі відповіді правильні
b. жорсткі, напівжорсткі, м’які, еластичні
c. термопласти, реактопласти
Question 58
До основних лакофарбових матеріалів відносять:
a. лаки, фарби, емалі, пасти, мастики
b. лаки, фарби, емалі, ґрунтовки, шпаклівки
c. всі відповіді правильні
Question 59
За умовами експлуатації лакофарбові покриття поділяють на :
a. марки
b. групи
c. класи
Question 60
За зовнішнім видом лакофарбові покриття поділяють на:
a. класи
b. всі відповіді правильні
c. марки
Question 61
Лісові матеріали класифікують за такими ознаками:
a. порода, призначення, спосіб обробки, формою, кольором
b. порода, щільність, ступінь твердості, призначення, спосіб і ступінь обробки
c. всі відповіді правильні
Question 62
За якими ознаками класифікують пиломатеріали?
a. породою, формою поперечного діаметра, характером обробки
b. всі відповіді правильні
c. породою, щільністю, ступенем твердості
Question 63
Будівельні матеріали класифікують за такими ознаками:
a. призначенню, міцності, щільності, формі
b. призначенню, виду сировини, способу виробництва
c. всі відповіді вірні
Question 64
Будівельні матеріали мають такі властивості:
a. органолептичні
b. всі відповіді вірні
c. фізичні, механічні, фізико-хімічні, хімічні
Question 65
Керамічні матеріали і вироби класифікують за такими ознаками:
a. призначенню, щільності, характеру будови черепка
b. всі відповіді вірні
c. призначенню, сировинними компонентами, міцності
Question 66
Керамічні труби випускають:
a. дренажні, каналізаційні
b. всі відповіді вірні
c. дренажні, каналізаційні, водопровідні
Question 67
Мінеральні в в’яжучі речовини отримують:
a. всі відповіді вірні
b. обжигом керамзиту
c. обжигом магнезиту або доломіту
Question 68
Бетони класифікують за ознаками:
a. всі відповіді вірні
b. щільність, розмір, стан поверхні
c. щільність, вид заповнювача, крупність заповнювачів, вид в’яжучої сировини
Question 69
Бітуми класифікують за:
a. складом, агрегатним станом
b. всі відповіді вірні
c. походженням, призначенням, за технологією виробництва
Question 70
За способом застосування мастики поділяють на :
a. всі відповіді вірні
b. кислотні, окислені
c. гарячі, холодні
Ціна
70
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи