Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Формування асортименту, дослідження якості, умов зберігання та організація торгівлі субпродуктовими ковбасами (на матеріалах магазину «Марке
Дипломна
№ K-25913
Вступ Розділ 1. Літературний огляд. 1.1 Сучасний стан ринку та характеристика асортименту субпродуктових ковбас. 1.2 Хімічний склад і харчова цінність субпродуктових ковбас. 1.3 Вплив технологічних операцій на якість субпродуктових ковбас. 1.4 Вимоги до якості та дефекти субпродуктових ковбас. Розділ 2. Об’єкт та методи дослідження. Характеристика діяльності магазину “Маркет” Новосанжарського РСТ. 2.1 Об’єкти та методи дослідження субпродуктових ковбас. 2.2 Характеристика діяльності магазину “Маркет” Новосанжарського РСТ. Розділ 3. Експериментальна частина. 3.1 Асортимент субпродуктових ковбас, в магазині “Маркет” Новосанжарського РСТ. 3.2 Дослідження якості субпродуктових ковбас. 3.3 Вплив умов зберігання на якість субпродуктових ковбас. 4. Організація та шляхи вдосконалення торгівлі субпродуктовими ковбасами в магазині “Маркет” Новосанжарського РСТ. 4.1 Коротка економічна характеристика діяльності магазину “Маркет” Новосанжарського РСТ. 4.2 Основні джерела надходження субпродуктових ковбас в магазині “Маркет” Новосанжарського РСТ. 4.3 Організація продажу і вивчення попиту на субпродуктові ковбаси в магазині “Маркет” Новосанжарського РСТ. 4.4 Шляхи вдосконалення роздрібної торгівлі субпродуктовими ковбасами в магазині “Маркет” Новосанжарського РСТ. Висновки та пропозиції. Список використаної літератури. Додатки
Ціна
2500
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи