Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Планування кількості працівників і продуктивності праці ВАТ «Жовтоводський хлібозавод»
Курсова
№ K-15184
Вступ 1. Теоретичні засади планування кількості працівників та продуктивності праці 1.1. Поняття, склад та структура трудових ресурсів підприємства 1.2. Класифікація трудових ресурсів 1.3. Визначення продуктивності праці 1.4. Планування кількості працівників на підприємстві 1.5. Планування продуктивності праці 1.6. Планування підвищення продуктивності праці на підприємстві 2. Загальна характеристика діяльності ВАТ "Жовтоводський хлібозавод" 2.1. Характеристика діяльності підприємства 2.2. Аналіз основних техніко – економічних показників підприємства впродовж 2005 – 2009рр. 2.3. Аналіз забезпеченості ВАТ "Жовтоводський хлібозавод" персоналом за 2005 – 2009рр. 2.4. Динаміка продуктивності праці за аналізований період 2.5. Факторний аналіз використання робочого часу ВАТ "Жовтоводський хлібозавод" за 2005 – 2009рр. 2.6. Факторний аналіз продуктивності праці ВАТ "Жовтоводський хлібозавод" за 2005 – 2009рр. 2.7. Факторний аналіз ефективності використання персоналу праці ВАТ "Жовтоводський хлібозавод" за 2005 – 2009рр. 3. Планування кількості працівників та продуктивності праці 3.1. Розробка планової чисельності працівників 3.2. Економічне обґрунтування заходів з підвищення продуктивності праці… 3.3. Планування продуктивності праці 3.4. Планування показників ефективності діяльності підприємства на прогнозований рік Висновки Список використаних джерел Додатки
Ціна
80
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи