Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Організація обслуговування бенкет-коктейлю в закладі ресторанного господарства
Курсова
№ K-24914
Вступ Розділ 1. Теоретичні основи організації та обслуговування банкет – коктейлю 1.1. Особливсті організації банкет - коктейлю 1. 2 Організація робочих місць та залу до обслуговування банкет – коктейлю 1.3. Технологія обслуговування гостей банкет –коктейлю 1.4. Характеристика устаткування для організації обслуговування бенкет - коктейлю 1.5. Методи та технології приготування коктейлів Розділ 2. Аналіз технології обслуговування банкет –коктейлю в ресторані «Ресторація на Валовій» 2.1. Характеристика ресторану «Ресторація на Валовій» 2.2. Аналіз організації і технології обслуговування банкет –коктейлів у ресторані «Ресторація на Валовій» Розділ 3. Вдосконалення обслуговування банкет –коктейлю в ресторані «Ресторація на Валовій» 3.1. Пропозиції розширення коктейль –пропозиції в ресторані «Ресторація на Валовій» Висновки Список літератури Додаток
Ціна
85
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи