Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Середовище функціонування готельно-ресторанного комплексу, його структура
Курсова
№ K-27990
Вступ…………………………………………………………………………… 4 Розділ 1 Теоретико-методологічні основи управління середовища функціонування готельно-ресторанного комплексу………………………... 6 1.1 Економічна сутність функціонування готельно-ресторанного комплексу……………………………………………………………………… 6 1.2 Етапи та структура управління середовища функціонування готельно-ресторанного комплексу…………………………………………………….... 8 1.3 Нормативно-правове забезпечення середовища функціонування готельно-ресторанного комплексу в Україні………………………………... 14 Розділ 2 Практичні аспекти здійснення діяльності ГРК «Лубенська Слобода»………………………………………………………………………. 21 2.1 Організаційно-економічна характеристика готельно-ресторанного комплексу……………………………………………………………………… 21 2.2 Оцінка внутрішнього середовища ГРК «Лубенська Слобода» …..……. 31 2.3 Аналіз ефективності використання ресурсів ГРК «Лубенська Слобода»………………………………………………………………………. 36 Розділ 3 Напрямки удосконалення застосування внутрішнього середовища готельно-ресторанного комплексу…………………………….. 41 Висновки………………………………………………………………………. 48 Список використаних джерел………………………………………………... 50 Додатки………………………………………………………………………… 53
Ціна
700
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи