Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ПУСКУ, Варіант №1, Облік і звітність №3483
Контрольна робота
№ K-13239
7. Вплив господарських операцій на зміни в балансі, типи змін. Значення бухгалтерського балансу 19. Порядок видачі довіреностей на отримання цінностей та контроль за їх використанням Завдання № 48 Складіть звіт № 28 по коморі їдальні № 1 об’єднання підприємств громадського харчування за період з 11 по 17 березня. Комірник Василенко В. І. Умова задачі: За станом на 11 березня в коморі їдальні № 1 налічуються залишки продуктів і товарів на 2 000,50 грн., тари – на 190,00 грн. Ліміт товарних залишків – 2 500,00 грн. Операції комори з 11 по 17 березня: 1. Від молокозаводу одержано за рахунком № 125 від 11 березня масло вершкове вищого ґатунку за вільними роздрібними цінами на суму 320,00 грн. Масло оприбутковано за кінцевими цінами продажу. Націнка – 80%. 2. З плодоовочевої бази за товарно-транспортною накладною № 342 від 12 березня надійшли овочі за цінами домовленості на 1 600,00 грн., а також тара на суму 110,00 грн. Націнка підприємства громадського харчування – 80%. 3. Від м’ясокомбінату за рахунком № 230 від 14 березня надійшли продукти за вільними роздрібними цінами на суму 210,50 грн. і тара на суму 25,00 грн. Продукти оприбутковано за кінцевими цінами продажу. Націнка – 80%. 4. Від пивзаводу за накладною № 175 від 15 березня надійшло пиво «Оболонь», що оприбутковано за цінами продажу 920,00 грн. Одночасно надійшла тара на суму 200,00 грн. 5. За видатковою накладною № 172 від 16 березня із буфету їдальні надійшла тара на суму 52,60 грн. 6. За заборним листом № 38 з 11 по 17 березня на кухню відпущено продукти на суму 1620,00 грн. 7. За заборним листом № 36 з 11 по 17 березня відпущено до буфету їдальні товари на суму 1 620 грн.
Література
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи