Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Судово - бухгалтерська експертиза
Контрольна робота
№ K-18395
Практичне завдання №1
Варіант 2. Необхідно пов’язати наведені поняття з їх визначеннями. Дані для виконання: Термін Визначення Достовірні (доброякісні) документи А. Документи, в яких залишився незаповненим один із реквізитів, відсутня віза уповноваженої особи, що дозволяє здійснення операції тощо Недостовірні (недоброякісні) документи Б. Документи, які відповідають за формою вимогам, встановленим до оформлення документів Недоофомлені документи В. Документи, в яких наявні приписки, підчистки та інші виправлення Неправильно оформлені документи Г. Документи, які не відповідають за формою вимогам щодо їх оформлення і відображають здійснену господарську операцію у спотвореному вигляді Частково фальсифіковані документи Д. Документи, які оформлені на бланках невстановленої форми, в яких зазначено зайві непередбачені нормативними вимогами реквізити, які заповнені простим олівцем тощо Безтоварні документи Е. Доброякісні документи та документи, які відображають незаконні але реально здійснені операції Справжні документи Є. Документи, які містять ознаки інтелектуальної чи матеріальної підробки Підроблені документи Ж. Документи, якими оформлено рух матеріалів, сировини, товарів, готової продукції тоді, коли вони не надходили, чи не відпускалися зі складу, або були витрачені на інші цілі.
Варіант 6. Необхідно пов’язати вимоги, що висуваються до експерта-бухгалтера з їх характеристиками. Дані для виконання: Вимоги до експерта-бухгалтера Характеристика Відповідність кваліфікації А. Неупереджена думка експерта з приводу встановлення і оцінки обставин у точній відповідності до їх дійсності Об’єктивність експерта-бухгалтера Б. Відсутність у експерта-бухгалтера матеріального, морального та іншого інтересу у вирішенні конкретної кримінальної чи цивільної справи Професійна компетентність експерта-бухгалтера В. важлива передумова якісного проведення експертного дослідження. Якщо експерт-бухгалтер недостатньо володіє знаннями з бухгалтерського обліку, аналізу та контролю, які є необхідними для складання обгрунтованого експерного висновку з питань, що досліджуються, він може бути визнаний некомпетентним Незацікавленість у результатах справи Г. Особа повинна бути висококваліфікованим спеціалістом в галузі бухгалтерського обліку, контролю та аналізу господарської діяльності, мати вищу спеціальну освіту та пройти атестацію з метою присвоєння кваліфікації експерта-бухгалтера
Варіант 10. Скласти на основі наведених даних завдання на проведення судово-бухгалтерської експертизи. Дані для завдання: Для проведення судово-бухгалтерської експертизи, призначеної за справою №246, порушеною слідчим УМВС в Житомирській області В.О.Войтенко 7 жовтня 2007 року за обвинуваченням головного бухгалтера ВАТ «Електронприлад» С.К. Осичняка, призначено експерта-бухгалтера Київського науково-дослідного інституту судових експертиз С.В.Самойлова. Керівником управління судово-бухгалтерської експертизи К.К. Харитончуком встановлено термін проведення експертизи 12 днів.
Завдання для складання експертного висновку
Необхідно: - оцінити достатність матеріалів кримінальної справи для відповіді на поставлене перед експертом-бухгалтером питання; - дати відповідь на питання, поставлене перед експертом-бухгалтером; - результати дослідження узагальнити у висновку експерта-бухгалтера; У процесі дослідження використовувати таблиці за зразками 1 - 3.
Дані для виконання: За матеріалами порушеної слідчим прокуратури кримінальної справи щодо розкрадання матеріалів на ТОВ «Фієста» призначено судово-бухгалтерську експертизу. Перед експертом-бухгалтером було поставлено наступне питання: 1. Чи мали місце невідповідності облікових і фактичних даних щодо наявності . виробничих запасів на складі ТОВ «Фієста» у період з 01 січня 2004 року по 01 квітня 2004 року? У кримінальній справі, наданій експерту-бухгалтеру для вирішення поставлених перед ним питань, містилися наступні документи для проведення експертного дослідження: - прибуткові документи з обліку руху товарно-виробничих запасів складу ТОВ «Фієста» за період з 01січня 2004 року по 01 квітня 2004 року; - інвентаризаційні описи станом на 01 січня 2004 року та 01 квітня 2004 року.
Інвентаризаційний опис матеріалів складу ТОВ «Фієста» станом на 01 січня 2004 року № п/п Найменування товару Од. виміру Кількість Ціна Сума, грн. 1. Цукерки «Кіті» кг 3000 5,30 15900,00 2. Цукерки «Оленка» кг 1000 3,00 3000,00 3. Грильяж в шоколаді кг 500 6,20 3100,00 4. Цукерки «Ананасні» кг 150 4,70 705,00 5. Цукерки «Цитрусові» кг 4000 2,40 9600,00
6. Сік ананасний кг 5000 2,16 10800,00 7. Цигарки «Б/канал» кг 10000 0,25 2500,00 8. Сірники кг 20000 0,01 200,00 9. Масло вершкове кг 800 3,30 2640,00 10. Маргарин кг 100 1,40 140,00 11. Комбіжир кг 200 1,70 340,00 12. Цукровий пісок кг 1050 0,90 945,00 13. Ріжки макаронні кг 500 0,41 205,00 14. Печиво «Аврора» кг 200 1,40 280,00 15. Компот «Слива» кг 400 0,78 312,00 16. Сіль кг 2000 0,07 140,00 17. Ковбаса варена кг 300 2,20 660,00 18. Ковбаса докторська кг 120 2,30 276,00 19. М'ясо яловиче кг 300 2,30 690,00 20. М'ясо котлетне кг 200 1,70 340,00 Всього: 52773,00
Порядкових номерів двадцять (з 1 по 20). Кількість натуральних показників (прописом) сорок дев'ять тисяч вісімсот двадцять.
Інвентаризаційний опис матеріалів складу ТОВ «Фієста» станом на 01 квітня 2004 року
№ п/п Найменування товару Од. Виміру Кількість Ціна Сума, грн. 1. Цукерки «Кіті» кг 2700 5,30 14310,00 2. Цукерки «Оленка» кг 580 3,00 1740,00 3. Грильяж в шоколаді кг 249 6,20 1543,80 4. Цукерки «Ананасні» кг 190 4,70 893,00 5. Цукерки «Цитрусові» кор. 2900 2,16 6960,00 6. Сік ананасний бут. 5798 2,40 12523,68 7. Цигарки «Б/канал» пач. 7385 0,25 1846,25 8. Сірники кор. 11000 0,01 110,00 9. Масло вершкове кг 653 3,30 2154,90 10. Маргарин кг 170 1,40 238,00 11. Комбіжир кг 240 1,70 408,00 12. Цукровий пісок кг 1770 0,90 1593,00 13. Ріжки макаронні кг 450 0,41 184,50 14. Печиво «Аврора» кг 360 1,40 504,00 15. Компот «Слива» бан. 470 0,78 366,60 16. Сіль кг 1000 0,07 70,00 17. М'ясо яловиче кг 840 2,30 1932,00 18. Яблука свіжі, ІІ с. кг 65 0,60 39,00 19. Чай грузинський пач. 542 0,38 205,98 Всього: 47622, 71
Порядкових номерів двадцять (з 1 по 20). Кількість натуральних показників прописом сорок дев'ять тисяч вісімсот двадцять.
Реєстр документів на оприбуткування матеріальних цінностей на базу №1 за період з 01 січня по 30 березня
5. Рахунок-фактура № 12/1 від 2 березня Постачальник – магазин №13 Кількість Ціна Найменування Сума 150 3,30 Масло вершкове 495,00 70 1,40 Маргарин 98,00 40 1,70 Комбіжир 68,00
Всього: 661,00 (Підписи)
6. Рахунок-фактура №3 від 5 березня Постачальник – магазин №12 Кількість Ціна Найменування Сума 400 5,30 Цукерки «Кіті» 2120,00 500 2,40 Цукерки «Цитрусові» 1200,00 Всього: 3320,00 (Підписи)
Реєстр документів на відпуск товарів за період з 01 січня по 30 березня Одержувачі Документи Сума Номер Дата Магазин №13 387 19/УІІІ 12098,00 Магазин №12 388 21/УІІІ 6702,00 Домова кухня №2 389 22/УІІІ 10109,90 Магазин №13 390 25/УІІІ 19276,00 Столова №7 391 26/УІІІ 237,00 Магазин №12 392 29/УІІІ 1774,00 Столова №8 393 31/УІІІ 2136,64 Магазин №12 394 4/ІХ 2003,00 Магазин №13 395 7/ІХ 16979,00 Всього: 71315,54
Комірник _______(підпис)
ВИТРАТНІ ДОКУМЕНТИ 1. Накладна на відпуск №387 від 19 січня Отримувач – магазин №13
№ п/п Найменування товару Од. виміру Кількість Ціна Сума 1. Яблука свіжі кг 4000 1,00 4000,00 2. Ковбаса столова кг 200 2,20 440,00 3. Ковбаса докторська кг 450 2,30 1035,00 4. Цукерки «Кіті» кг 1000 5,30 5300,00 5. Цукерки «Оленка» кг 320 3,00 960,00 6. Цукерки «Ананасні» кг 40 4,70 188,00 7. Цигарки «Б/канал» пач. 700 0,25 175,00 Всього: 12098,00
Відпустив Прийняв (підписи)
2. Накладна на відпуск №388 від 21 лютого
№ п/п Найменування товару Од. виміру Кількість Ціна Сума 1. Цукерки «Кіті» кг 400 5,30 2120,00 2. Цукерки «Оленка» кг 100 3,00 300,00 3. Масло вершкове кг 300 3,30 990,00 4. Печиво кг 500 1,40 700,00 5. Сік ананасний бут. 1200 2,16 2592,00 Всього: 6702,00
Відпустив Прийняв (підписи)
3. Накладна на відпуск №389 від 22 лютого Отримувач – домова кухня №2
№ п/п Найменування товару Од. виміру Кількість Ціна Сума 1. М'ясо яловичина кг 1900 2,30 4370,00 2. М'ясо яловичина ІІ с. кг 2000 1,70 3400,00 3. Цукровий пісок кг 400 0,90 360,00 4. Ріжки макаронні кг 190 0,41 77,90 5. Компот «Слива» бан. 350 0,78 273,00 6. Чай грузинський пач. 50 0,38 19,00 7. Ковбаса докторська кг 700 2,30 1610,00 Всього: 10109,90
Відпустив Прийняв (підписи)
4. Накладна на відпуск №390 від 25 лютого Отримувач – магазин №13
№ п/п Найменування товару Од. виміру Кількість Ціна Сума 1. Сік ананасний бут. 2000 2,16 4320,00 2. Грильяж в шоколаді кг 80 6,20 496,00 3. Цукерки «Кіті» кг 1100 5,30 5830,00 4. Яблука свіжі, І с. кг 4000 1,00 4000,00 5. Яблука свіжі, ІІ с. кг 4500 0,60 2700,00 6. Ковбаса докторська кг 600 2,30 1380,00 7. Ковбаса столова кг 250 2,20 550,00 Всього: 19276,00
Відпустив Прийняв (підписи)
5. Накладна на відпуск№391 від 26 лютого Отримувач – столова №7
№ п/п Найменування товару Од. виміру Кількість Ціна Сума 1. Комбіжир кг 90 1,70 153,00 2. Маргарин кг 60 1,40 84,00 Всього: 273,00
Відпустив Прийняв (підписи)
6. Накладна на відпуск №392 від 29 лютого Отримувач – столова №8
№ п/п Найменування товару Од. виміру Кількість Ціна Сума 1. М'ясо яловичина, в/с кг 600 2,30 1380,00 2. М'ясо яловичина, котл. кг 150 1,70 255,00 3. Цукровий пісок кг 100 0,90 90,00 4. Ріжки макаронні кг 60 0,41 24,60 5. Чай грузинський пач. 8 0,38 3,04 6. Ковбаса докторська кг 150 2,30 345,00 7. Компот «Слива» бан. 50 0,78 39,00 Всього: 2136,64
Відпустив Прийняв (підписи)
8. Накладна на відпуск № 394 від 4 березня Отримувач – магазин №12
№ п/п Найменування товару Од. виміру Кількість Ціна Сума 1. Яблука кг 1000 0,60 600,00 2. Цукерки «Ананасні» кг 200 4,70 940,00 3. Цукровий пісок кг 210 0,90 189,00 4. Компот «Слива» бан. 300 0,78 234,00 5. Сірники кор. 4000 0,01 40,00 Всього: 2003,00
Відпустив Прийняв (підписи)
9. Накладна на відпуск № 395 від 7 березня Отримувач – магазин №13
№ п/п Найменування товару Од. виміру Кількість Ціна Сума 1. Цукерки «Цитрусові» кг 4100 2,40 9840,00 2. Цигарки «Б/канал» пач. 900 0,25 225,00 3. Грильяж в шоколаді кг 70 6,20 434,00 4. Цукерки «Ананасні» кг 120 4,70 564,00 5. Печиво кг 340 1,40 476,00 6. Яблука, І с. кг 4000 1,00 4000,00 7. Яблука, ІІ с. кг 2400 0,60 1440,00 Всього: 16979,00
Ціна
25
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи