Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЧДТУ, Варіант №2, Бухгалтерський облік у с/г, №1131
Контрольна робота
№ K-6293
1. Обчислення собівартості продукції зернових культур 2. Облік виробничих запасів в с/г 3. Облік адміністративних витрат
Завдання №4 Облік продукції сільськогосподарського виробництва 1. Скласти журнал господарських операції за формою: Таблиця № п/п Зміст операції Назва первинного документа Кореспонденція рахунків Сума, грн. № ж/о Дт кт 2. Заповнити картки складського обліку, або книгу складського обліку 3. Скласти звіт про рух сільськогосподарської продукції 4. Скласти відомість на списування різниці між плановою і фактичною собівартістю продукції с/г виробництва 5. Заповнити відомість руху сільськогосподарської продукції 6. Заповнить Ж/О №10 або 10/ 7. Заповнить сальдову відомість по рахунку 27 "Продукція с/г виробництва" Умова: У СТОВ "Вега" протягом звітного періоду зареєстровані такі операції: Таблиця 2 Господарські операції СТОВ "Вега" № Зміст операції Кількість, ц 1 Одержано від урожаю: а)пшениці озимої; б)цукрових буряків; в)ячменю; г)капусти 2. Продано: а) пшениці озимої; б)цукрових буряків; в) капуста 3. Проведено очищення і сушіння зерна озимої пшениці. В результаті очищення зерна одержано: а) чистого зерна; б) відходів (зерна 40 %) в) мертвих відходів, (невикористовані) 4. Витрачено капусти для квашення 5. Озиму пшеницю витрачено на сівбу під урожай наступного року 6. Передано на свиноферму ячменю 7. При інвентаризації виявлено нестачу пшениці – 10 ц., з якої: – списано в межах природних витрат – 3 ц 7 ц. записано на комірника (К – 2,0) 8. Протягом звітного періоду одержано: молоко – 7400 ц вовни – 69 ц яєць – 140 тис. штук 9. Продано: молока 7300 ц вовни – 60 ц яєць – 140 тис. штук 10. Витрачено молока на випойку: телятам – 80 ц поросятам – 20 ц 11 У кінці року визначено фактичну собівартість продукції і проведено коректування планів до фактичної собівартості продукції Довідка про собівартість продукції (в грн. за 1ц.) № Назва продукції: Собівартість Планова Фактична 1 а) озима пшениця; 75 2 б) ячмінь; 68 3 в) капуста; 90 4 г) цукрові буряки 37 5 д) молоко 70 6 є) вовна 1200 7 ж) яйця (тис.штук) 180 8 з) картопля 81 Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи