Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Трудові ресурси. Склад, структура та їх використання
Курсова
№ K-15183
Вступ 1. Трудові ресурси. Склад, структура та їх використання 1.1. Поняття, склад та структура трудових ресурсів підприємства 1.2. Класифікація трудових ресурсів 1.3. Показники плинності трудових ресурсів підприємства 1.4. Кадрова політика і система управління персоналом 1.5. Оцінка персоналу як важливий елемент системи управління трудовим колективом 1.6. Вивчення факторів, що впливають на використання трудових ресурсів 2. Характеристика ВАТ „Жовтоводський хлібозавод” як однієї із структурної ланки харчової промисловості в Україні 2.1. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 2.2. Характеристика ВАТ „Жовтоводський хлібозавод” 2.2.1. Історія розвитку, мета і задачі діяльності 2.2.2. Організаційна та виробнича структура управління 2.2.3. Виробничий процес та технологія виготовлення продукції 2.2.4. Постачальники ресурсів та основні споживачі продукції підприємства 2.2.5. Оцінка основних техніко – економічних показників діяльності ВАТ „Жовтоводський хлібозавод” за 2006 – 2008 рр. 3.Розрахунок складу, структури та показників плинності трудових ресурсів ВАТ „Жовтоводський хлібозавод” за 2006 – 2008 рр. 3.1. Розрахунок складу та структури трудових ресурсів ВАТ„Жовтоводський хлібозавод” за 2006 – 2008 рр 3.2. Визначення показників плинності Заключення Список використаної літератури Додатки
Ціна
70
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи