Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Економіка готельно – ресторанного бізнесу
Контрольна робота
№ K-18816
1. Характеристика складових елементів економічних ресурсів та ресурсного потенціалу підприємств готельно-ресторанного господарства. 2. Стратегії та порядок управління товарооборотом підприємств торгівлі і ресторанного господарства, що обслуговують туристів. 3. Визначити розмір зниження (підвищення) поточних витрат готелю в сумі і відсотках до суми доходів, відносну економію поточних витрат (перевитрат) у звітному році, якщо сума доходів від усіх видів діяльності за планом на рік – 10600 тис.грн., фактичне виконання плану доходів – 11000 тис.грн. Фактичні загальні витрати склали 6000 тис.грн., а рівень витрат по плану – 58,4%. 4. ТЕСТ 1. Коефіцієнт оборотності оборотних коштів ресторану характеризує: 1.обсяг оборотних коштів, авансованих в кожні 100 грн. запасів товарно-матеріальних цінностей за певний період часу 2.кількість оборотів середнього розміру оборотних коштів за певний період часу 3.тривалість одного обороту середнього розміру оборотних коштів в днях за певний період часу
2. Назвіть форми прямих інвестицій: 1.капітальні вкладення, приватизація державного майна 2.придбання цінних паперів і іноземної валюти з метою тривалого зберігання 3.придбання ліцензій, патентів, ноу-хау в області новітніх технологій
3. Виберіть найбільш ефективний інвестиційний проект за значенням індексу прибутковості (ІП): 1.ІП=1 2.ІП<1 3.ІП>1
4. Що розуміється під поняттям “чистий прибуток” підприємств готельно-ресторанного бізнесу? 1.валовий прибуток без податкових та інших обов’язкових платежів, котрі сплачуються з прибутку 2.величина перевищення сукупного доходу підприємства над сукупними витратами 3.прибуток, що відповідає уявленням власника про мінімальний рівень рентабельності на вкладений капітал
5. Доход від володіння корпоративними правами готелю – це: 1.доход від продажу акцій підприємства 2.доход, отриманий підприємством у зв’язку з правом власності на частку (пай) в статутному фонді юридичної особи, створеної у вигляді об’єднання капіталів 3.доход від пайової участі в спільному підприємстві
6. Назвіть форми фінансових інвестицій готелю: 1.фінансування участі в розробці науково-технічних програм, придбання ліцензій, патентів, ноу-хау, витрати на підготовку і перепідготовку кадрів 2.витрати на придбання цінних паперів інших підприємств 3.капітальні вкладення та приватизація державного майна
7. Про зниження платоспроможності готелю свідчить: 1.збільшення статутного фонду підприємства за рахунок відрахувань від прибутку 2.зменшення розміру нерозподіленого прибутку 3.зменшення загального коефіцієнту покриття
8. Який з видів прибутку характеризує його купівельну спроможність? 1.номінальний 2.економічний 3.реальний
9. При застосуванні відрядно-преміальної оплати праці робітників до якого виду витрат слід віднести витрати готельного підприємства на державне соціальне страхування? 1.частково до умовно-постійних, частково до умовно-змінних 2.до умовно-змінних 3.до умовно-постійних
10. Назвіть, які з форм регулювання оплати праці не є функцією державних органів: 1.визначення мінімального розміру заробітної плати 2.встановлення форм і систем оплати праці працівників підприємства 3.визначення механізму оподаткування особистих доходів громадян Висновки і пропозиції Список літератури
Ціна
20
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи