Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Методи оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства
Курсова
№ K-2436
Вступ 1. Теоретичні основи формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства та методи її оцінки 1.1 Сутність та рівні конкурентоспроможності потенціалу підприємства 1.2 Методи оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства 1.3. Стратегічні методи аналізу конкурентоспроможності потенціалу підприємства 2. Оцінка конкурентоспроможності потенціалу ЗАТ «АВК» 2.1. Коротка характеристика об’єкту дослідження. 2.2. Аналіз ринку кондитерської промисловості України 2.3 Оцінка організаційно-економічних показників конкурентоспроможності ЗАТ «АВК» порівняно з ЗАТ «ВО «Київ-Конті»» 3. Напрямки підвищення конкурентоспроможності потенціалу ЗАТ «АВК» Термінологічний словник за темою Висновки та пропозиції Список використаної літератури Додатки
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи