Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЧНУ ім. Б. Хмельницького, варіант № 7, Економіка малих п-в, №1520
Контрольна робота
№ K-7259
1. Економічна сутність і функції малого підприємництва в ринковій економічній системі 2. Методика розробки цінової політики малого підприємства
Задача №1 В першому кварталі мініхлібопекарня випекла 10000 булочок за ціною 50 копійок кожна. Постійні витрати підприємства становлять 1600 грн., змінні витрати на одиницю продукції – 30 копійок. У другому кварталі заплановано збільшити прибуток на 8% порівняно з першим Скільки треба випекти булочок, щоб досягти бажаного прибутку?
Задача №2 Плановий обсяг реалізації малого виробничого підприємства 60000 одиниць продукції, ціна одиниці продукції 12 грн, змінні витрати складають 7 грн на одиницю продукції, постійні витрати – 200000 грн за період. Розрахуйте величину маржинального доходу Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи