Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЧНУ ім. Б. Хмельницького, варіант № 7, Економіка малих п-в, №1520
Контрольна робота
№ K-7259
1. Економічна сутність і функції малого підприємництва в ринковій економічній системі 2. Методика розробки цінової політики малого підприємства
Задача №1 В першому кварталі мініхлібопекарня випекла 10000 булочок за ціною 50 копійок кожна. Постійні витрати підприємства становлять 1600 грн., змінні витрати на одиницю продукції – 30 копійок. У другому кварталі заплановано збільшити прибуток на 8% порівняно з першим Скільки треба випекти булочок, щоб досягти бажаного прибутку?
Задача №2 Плановий обсяг реалізації малого виробничого підприємства 60000 одиниць продукції, ціна одиниці продукції 12 грн, змінні витрати складають 7 грн на одиницю продукції, постійні витрати – 200000 грн за період. Розрахуйте величину маржинального доходу Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи