Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Особливості технології та асортименту продукції із яєць в українській національній кухні
Курсова
№ K-162
Вступ………………………………………………………………………………3 Розділ 1. Теоретичні аспекти приготування страв з яєць………………………….4 1.1. Особливості української кулінарії. Значення яєць в українській національній кухні……………………………………………………………………4 1.2. Характеристика (будова; хімічний склад і харчова цінність; класифікація і вимоги до якості) яєць………………………………………………………………6 1.3. Яйця і здоров’я людини…………………………………………………….10 Розділ 2. Аналіз приготування страв з яєць у ресторані………………………….14 2.1. Характеристика ресторану «Козацький схід»……………………………14 2.2. Підготовка яєць і продуктів їх переробки до кулінарної теплової обробки. Процеси, що відбуваються в яйці при тепловій обробці………………………….22 2.3. Аналіз існуючого асортименту і технології страв з яєць в конкретному підприємстві………………………………………………………………………….24 Розділ 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми………………34 3.1.Характеристика і переваги нового виду страви з яєць для даного підприємства…………………………………………………………………………34 3.2. Розробка нормативно-технологічної документації на нову продукцію…36 3.1. Вимоги до якості страв з яєць. …………………………………………….39 Висновки та пропозиції……………………………………………………………...40 Список використаної літератури……………………………………………………41
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи