Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Особливості технології та асортименту продукції із яєць в українській національній кухні
Курсова
№ K-162
Вступ………………………………………………………………………………3 Розділ 1. Теоретичні аспекти приготування страв з яєць………………………….4 1.1. Особливості української кулінарії. Значення яєць в українській національній кухні……………………………………………………………………4 1.2. Характеристика (будова; хімічний склад і харчова цінність; класифікація і вимоги до якості) яєць………………………………………………………………6 1.3. Яйця і здоров’я людини…………………………………………………….10 Розділ 2. Аналіз приготування страв з яєць у ресторані………………………….14 2.1. Характеристика ресторану «Козацький схід»……………………………14 2.2. Підготовка яєць і продуктів їх переробки до кулінарної теплової обробки. Процеси, що відбуваються в яйці при тепловій обробці………………………….22 2.3. Аналіз існуючого асортименту і технології страв з яєць в конкретному підприємстві………………………………………………………………………….24 Розділ 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми………………34 3.1.Характеристика і переваги нового виду страви з яєць для даного підприємства…………………………………………………………………………34 3.2. Розробка нормативно-технологічної документації на нову продукцію…36 3.1. Вимоги до якості страв з яєць. …………………………………………….39 Висновки та пропозиції……………………………………………………………...40 Список використаної літератури……………………………………………………41
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи