Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Стан ринку України та основні постачальники продукції рослинного походження іноземного виробництва
Реферат
№ K-26521
План 1. Вступ. 2. .Стан ринку та основні постачальники субтропічних та тропічних плодів 3. Стан ринку та основні постачальники смакових товарів 4. Стан ринку та основні постачальники борошняних та кондитерських товарів. 5. Висновок. 6. Список використаної літератури.
У міжнародній торгівельній практиці використовуються два основні методи здійснення експортно-імпортних операцій, а саме: прямий експорт та імпорт, що передбачає постачання товарів промисловими підприємствами безпосередньо імпортному споживачеві або закупівлю в нього відповідних товарів, і непрямий експорт та імпорт, що припускає продаж і купівлю товарів через торговельних посередників. Для сучасного етапу розвитку великого виробництва з величезною концентрацією і централізацією капіталу характерним є поширення прямого експорту й імпорту. Наприклад, у США нині 2/3 експорту промислових товарів здійснюється безпосередньо виробниками. Умови та результати експортної діяльності країни значною мірою визначають характер її участі в системі міжнародної торгівлі та інших форм співробітництва за її участі. Обсяги експорту визначають обсяги імпорту. За відсутності інших форм співробітництва у довгостроковій перспективі, обсяги імпорту мають дорівнювати величині експорту. Точніше, можливі коливання двох показників, які за результатами отриманого року можуть впливати на збільшення або зменшення зовнішньої заборгованості країни, або, навпаки, її кредитних активів. Але зростання значення інших сфер міжнародних послуг, передусім валютно-фінансових форм міжнародної економічної діяльності, веде до більшої незалежності імпорту товарів від їх експорту і до перенесення такої “незалежності” на інші види господарської діяльності, результатом яких є приплив грошей, валютно-фінансових активів усередину країни.
У 2013 p. в Україні було зібрано 1448 тис. т фруктів, з них 820 тис. яблук (в світі вироблено 44658,8 тис. т яблук, в країнах Європи — 13736 тис. т, в країнах Європейського Союзу — 7373 тис. т), вироблено 270,3 млн умовних банок фруктових консервів. Разом з тим споживання фруктів склало у 1998 p. тільки 28 кг на 1 людину в рік (у 1996 p. — 35 кг, у 2004 p. — 40 кг), що значно нижче від фізіологочної норми.
Ціна
35
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи