Меню сайту

Нові користувачі
sasha2006
Користувачі
19.11.2024
Ліза
Користувачі
12.11.2024
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Ти користуєшся WEBMONEY?


аватар
Руденко Максим Віталійович

Рейтинг: 10
Тихончук Олена Миколаївна

Рейтинг: 10
аватар
Пирог Александр Викторович

Рейтинг: 10
Потапенко Інна Миколаївна

Рейтинг: 10
Ирина Вячеславовна

Рейтинг: 16
Коренівська Валентина Василівна

Рейтинг: 11

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Кадровий менеджмент на підприємстві громадського харчування


Дипломна
K-16562

Вступ
1. Теоретичні аспекти кадрового менеджменту підприємства
1.1. Характеристика основних положень змісту кадрового менеджменту
1.2. Розробка кадрової політики
1.3. Основні етапи планування персоналу
1.4. Оптимізація чисельності персоналу підприємства
1.5. Висновки
2. Практичні засади кадрового менеджменту на підприємстві громадського харчування
2.1. Організаційно-економічна характеристика ресторану готельного комплексу “Дніпро”
2.2. Аналіз діяльності управлінського персоналу ресторану “Дніпро”
2.3. Характеристика основних напрямів в кадровій роботі підприємства
2.4. Особливості стимулювання робітників підприємства, як елемент управління персоналом
2.5. Висновки
3. Шляхи вдосконалення кадрового менеджменту на підприємстві громадського харчування
3.1. Роль команди як етап вдосконалення кадрової політики
3.2. Удосконалення способів добору персонала та типові помилки
3.3. Удосконалення кадрової роботи на підприємстві
Загальні висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Становлення ринкових відносин в Україні вже сьогодні поставило цілий ряд нових задач, вирішення яких неможливе на базі підходів та методів, які були традиційними в епоху адміністративно-командної системи за часів існування СРСР. Особливе значення набули сьогодні питання перебудови кадрової роботи, системи управління, та переосмислення ролі персоналу у діяльності підприємства, зокрема підприємств громадського харчування.
Досвід діяльності багатьох зарубіжних компаній демонструє, що однією з найважливіших складових ефективної діяльності фірми є високий рівень уваги до працівників. Враховуючи важливе значення організаційної культури на життєдіяльність підприємства, кадрові та управлінські органи повинні першочергову увагу приділяти саме удосконаленню кадрової роботи.
Бажаним є застосування підприємством політики з максимальним врахуванням інтересів та потреб кожного працівника для максимально продуктивного виконання задач, що покладені на нього.
Підприємству необхідно всіляко розвивати систему мотивації для кожного працівника, яка б включала в себе матеріальне та нематеріальне стимулювання. Система мотивації повинна бути комплексною, диференційованою, гнучкою та оперативною.
Підприємству потрібно якнайбільше уваги приділяти підвищенню кваліфікації працівників, що призведе до підвищення якості продукції, що виробляється на цьому підприємстві.
Досвід іноземних підприємств показує, що вкладання грошей у підготовку молодих кадрів є однією з найвигідніших інвестицій. Підприємству потрібно розвивати систему підготовки молоді в навчальних закладах.
Отже, ресторан “Дніпро” як і будь-яке інше підприємство, повинне використовувати всі наявні інструменти функціонування в ринкових умовах для свого розвитку і для розвитку економіки України в цілому.
Перелік графічного матеріалу
Таблиця 1.1 Методи комплексної системи відбору персоналу
Таблиця 1.2 Порівняльний аналіз джерел наймання персоналу
Рис. 2.1. Організаційна структура готельного комплексу «Дніпро».
Таблиця 2.1 Економічні показники діяльності підприємства ресторанного комплексу «Дніпро»
Таблиця 2.2 Динаміка змін об’єму реалізації послуг за 2002-2004 роки.
Рис. 2.2 Динаміка об’єму реалізації послуг за 2002-2004 роки
Таблиця 2.3 Розрахунок показників фінансової стійкості ресторану “Дніпро”
за 2002-2004рр.
Таблиця 2.4 Розрахунок показників платоспроможності ресторану “Дніпро”
за 2002-2004рр.
Таблиця 2.5 Розрахунок показників ділової активності підприємства – ресторану “Дніпро” за 2002-2004рр.
Таблиця 2.6 Розрахунок показників рентабельності підприємства – ресторану “Дніпро” за 2002-2004рр.
Таблиця 2.7 Система стимулювання в ресторані «Дніпро»
Рис. 3.1 Фактори, що впливають на ефективність роботи команди.
Рис 3.2 Залежність результативності від професійної якості працівників.
Рис. 3.3 Ступінь відповідності вимог компанії і характеристик шукача
Ціна

50

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3761
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3761
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.