Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Управління виробничо-торговельною діяльністю Закладів ресторанного господарства
Курсова
№ K-24916
Вступ. Розділ 1. Науково-методичні основи управління виробничо - торговельною діяльністю закладів ресторанного господарства. 1.1. Сутність галузевих, організаційно – економічних та соціальних особливостей галузі 1.2. Поняття виробничої та торговельної діяльності закладів ресторанного господарства з точки зору системного підходу. 1.3. Організаційно-обслуговуюча система закладів ресторанного господарства 1.4. Особливості управління виробничо – торговельною діяльністю закладів ресторанного господарства. Розділ 2. Дослідження виробничо – торговельної діяльності ресторану “Едем” 2.1. Аналіз управління виробничими та технологічними процесами ресторану “Едем” 2.2. Дослідження організації обслуговування та ефективності управління організаційно-обслуговуючою системою в ресторані “Едем” Розділ 3. Пропозиції вдосконалення управління торговельно-виробничою діяльністю ресторану “Едем”. 3.1. Визначення пріоритетних напрямків підвищення ефективності торговельно-виробничою діяльності ресторану “Едем” Висновки Список використаних джерел
Ціна
85
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи