Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
КГУ, варіант № 14, Операційний менеджмент, №2645
Контрольна робота
№ K-9690
1. Якість продукції, показники та методи оцінки її рівня 2. Стадії формування якості продукції 3. Методи оцінки конкурентоспроможності продукції 4. Задача Підвісний транспортний кран подає кожну зміну для механообробки 864 заготовки. Маса одної заготовки (середня) – 4 кг. Конвеєр рухається зі швидкістю 3 м/хв. Довжина робочої гілки конвеєра – 78 м. На кожний крюк вішається по дві заготовки. Режим роботи – двохзмінний, тривалістю 8 год. Коефіцієнт використання фонду часу роботи конвеєра – 0,9. Необхідно визначити: 1) ходу підвісного конвеєра, тобто відстань між двома суміжними крюками; 2) кількість вантажних крюків на робочій гілці конвеєра; 3) годинну продуктивність підвісного конвеєра у штуках та тоннах.
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи